Snyrs Susamtanem2 stüdyoda 5 numara dış çekim için 3 numara sonuçta sana hatıra kalacak kırmızı abartımı diye düşünme diğerleri standart herkesin giydiği elbiseler bu elbiseleri normal zamanda giymek gibi bir şansın yok zaten 😄
Susamtanem2 Snyrs dimi çok haklısın baştan o şekilde konuşmuştuk yani ben öyle anlamıştım ama şimdi ikisi de ya stüdyo olacak ya da ikiside dış olacak diyor fotoğrafci o yüzden biraz keyfim kaçtı çünkü hem sade fon istiyordum hem de dış xekim
pelinno Susamtanem2 haklısınız ama gelip hem studyoyu hemde elbiseleri görebilir miyim deseniz kabul ederler ben öyle sormuştum ama gidememiştim vakit darlığından
Susamtanem2 pelinno elbiseleri falan sayfadan da görüyorum ellerinde olanların resimleri var ben fotoğrafci konusunda kararsız kaldım mesela biri 2 konsept hiç baskı yok sadece dijital 300 TL diğeri de 2 konsept baskı ve tablo hediyeli 300 TL
ElifYavuz1 Benim dış çekim elbisem var satılık düşünürseniz. Ben de sadece çekim yaptığım gün giydim. Beyaz, uzun, dantelli. Ben çok beğenerek aldım :)