erve_ cidolila foto cidolila fotoğrafçınız kim acaba bende Tuzla’da oturuyorum fotoğraflarınızı çok beğendim ben de görüşmek isterim ☺️
cidolila erve_ aaa süpper instramda bi bayan hem rahat ediyorsun hemde harika çekimler var çokta iyi ilgileniyor ama instram adresini yazabiliyormuyum buraya
Susamtanem2 Rzemheri açıkçası dışarıda kendimiz de çok çekiyoruz atarım size benim istediğim bı wlbise var onunla içerde sade istiyorum yoksa evde dışarda çok fazla foto var Instagram i siz mi kullaniyorsunuz şimdi yazayım
cidolila Susamtanem2 elbise sınırı var tabiki ama benim tanıdığım çıkınca istediğimi giydim yoksa 1 tane giyiliyor 👍
Susamtanem2 cidolila elbiseler çok olunca fiyata şaşırmıştım şimdi anladım ama 1 elbise de çok az olur Instagram paylaşır mısınız
Busra333 Susamtanem2 dış çekim için 4 diğerleri abiye kalır stüdyo için de ben olsam 5 i tercih ederdim ;)
pelinno Susamtanem2 handesengunfotografatolyesi diye aratır mısın instagramda. Ben iki kıyafet studyo çekimini yaptırdım en uygunu o diye , seçenekleri var kendisi ile iletişime geçersin.
Susamtanem2 pelinno anladım siz ne kadara anlasmistiniz 2 kıyafet olarak bana en uygun 2 kıyafet başka bı sayfa 300 dedi çünkü sizin verdiğiniz sayfa da 500 TL demişti sormuştum size de aynı mı verdi fiyati
pelinno Susamtanem2 400tl ye anlaşmıştık ama çekimden çok önce randevu almıştım bence hamile çekimi için çok paralar vermeye gerek yok en uygun hangisi ise ona yaptırın derim:)
Susamtanem2 pelinno açıkcasi bende kararsız kaldım çünkü düz fon önünde cekilecegim dış çekim olsa hadi çok kare farklı fonlar ama stüdyo da çok fon olmuyor diş çekimi kendimiz yapıyoruz eşimle gittigimiz yerlerde kararsız kaldım
pelinno Susamtanem2 haklısınız ama gelip hem studyoyu hemde elbiseleri görebilir miyim deseniz kabul ederler ben öyle sormuştum ama gidememiştim vakit darlığından