Burcu-ay prensannesi37 Herşeyi yiyorum ama az az alıyo kiloyu bide benim tüp bebek doktor diyor sende çok kilolu bebek beklemiyorum saglıkla gelsinde bebişlerimiz
prensannesi37 Burcu-ay sağlıklı olsun da kilonun bı önemi yok Allah sağlıkla kucağına versin de ilerleeyen zamanlarda alır inşallah 🤲
Pirincveannesi Sunaa2 35+4 haftalığız bıgün gittik jontrole ve ilk defa nst yegirdim 2.509 kiloyuz çok şükür 🙏
Yrtemk Nisavedaseyday Önde olan bebek son haftalara kadar önde oluyor galiba bizimkide başlarda bir hafta öndeydi zaman ilerledikçe iki hafta oldu bu aralık ben çok dikkatlide beslenmedim aslında mide yanmasından dolayı bol meyve ve peynir süt ☺️
Happybaby007 Sunaa2 33 haftaya girdim bugün doktora gitmiştim kilosu 2.020 gr boyu 43 cm. Normal dedi ama bilmiyorum. Kilosu az gibi geldi bana
Naziferabia Happybaby007 bizde 32+5 haftalığız bugün kontrolümüz vardı 2.120 gr kilomuz 45-46 cm boyumuz dedi ama benimde boyumuz uzun gibime geldi
Didemmmmm Haticeey evet dün gittim oğlum büyümüş çok şükür 🙏 her şey de yolunda çıktı çok şükür doktorum baya detaylı baktı anlattı içim rahatladı 🙏