Kubbbraa 26+3 deyiz yarin kontrolüm var kac gr bende çok merak ediyorum 3 kg aldım şimdiye kadar inşallah bebek de almıştır 🙏
Rozlor Sunaa2 25+4 günlük hamileyim şu ana kadar ne kilosunu ne boyunu söyledi doktorum sormama rağmen 🤷♀️ Umarım bu gidişimde öğrenebilirim 🙏🏻🙏🏻
Rozlor edanurciftci bazı kağıtlarda yazmıyor diye biliyor ondan bu merakım . Ve ayrı yetten doktorum inanın bazen kağıdı bile vermiyor
Sadece_anne Sunaa2 Normalde 23+4 dü dün detayli ultrason vardi 502 gramdı, ama 22 haftalik görünüyor geç döllenme olduğu için 😊
Didemmmmm Haticeey evet dün gittim oğlum büyümüş çok şükür 🙏 her şey de yolunda çıktı çok şükür doktorum baya detaylı baktı anlattı içim rahatladı 🙏
Zeep Dilek94- benimde aynı haftada 2300 kg 47 cm boyu cıktı ama doktorum kilosu az dedi😔 protein ağırlıklı beslen dedi sizin doktorunuz brsey söyledimi veya ultrosanda 33 haftalık gibi gözüktümü benimki baş cevresinden 33 haftalık olarak gözüktü
Nisavedaseyday Yrtemk neler yedin maşallah 41 kere🧿 bizde ana baba iyiyiz 13 haftalik ve bir hafta öndeyiz çok sukur
Yrtemk Nisavedaseyday Önde olan bebek son haftalara kadar önde oluyor galiba bizimkide başlarda bir hafta öndeydi zaman ilerledikçe iki hafta oldu bu aralık ben çok dikkatlide beslenmedim aslında mide yanmasından dolayı bol meyve ve peynir süt ☺️