Haticeey Didemmmmm Ay bide grip oldum bademciklerim iltihaplanmış çok kötüyüm yaa doktorum largopen diye bi antibiyotik yazdı onu kullanacam🤧🤕
BerayAzra zaydn Anladım teşekkür ederim😊 12+5 te gittğimde öğrenemezsek diğer kontrolde öğreniriz artık önemli olan sağlıklı olması
prensannesi37 Minigimyolda Detaylı ultrason da mı boyunu ve kilosunu öğreniyorsunuz yoksa normal doktor kontrolündeki ultrasondan mi
Minigimyolda prensannesi37 normal doktor kontrolünde zaten detaylı ultrason gibi bütün organlarını kontrol ediyor doktorum
prensannesi37 Burcu-ay sağlıklı olsun da kilonun bı önemi yok Allah sağlıkla kucağına versin de ilerleeyen zamanlarda alır inşallah 🤲
prensannesi37 Minigimyolda evet organlarına detaylı bakıyor benim doktorum da kilosunu boyunu falan hiç söylemişti pazartesi günü kontrolüm var belki o zaman söyler
Berfin3 Alosel kilosu da normal dedi doktorum geri olan bişey yok. Boyu da 46 cm. Herşey normal ilerliyor
sedefyarsii1 Kızlar muayene için randevu bulamıyorum başka doktora da gitmek istemiyorum tek doktor da takipli olmak için 27 haftalığım 1 ayı geçmiştir en sonki muayene günümün üstünden sizce başka doktora gideyim mi randevuyu mu bekleyeyim🙄
miniksevdamm sedefyarsii1 çok uzun mu randevu süresi ben aynı doktorda devam etmek taraftarıyım ya sanki beni o anlıyor o biliyor
Minigimyolda prensannesi37 ultrason kağıdında yazan değerlerle hesap yapabilirsiniz az çok tahmininiz olur