Makbule01 Glrshn şuan dün gittim toktora bebeğim 1 kilo 5 giram dedi 29 haftadayim ve tansiyon yüksek çıkıyor
Didemmmmm Haticeey ohh çok şükür 1 ay uzun süre ama bekleyeceğiz 1 ay daha şeker yüklemesi yaptıracak mısın
Suathacer 34 haftalıkken gittim 2.080 gramdi.doktorum gelişim geriliği var dedi bu şekilde olan başka arkadaşlar var mı acaba??
Ayselina Sunaa2 29+5 iz ama kilosunu blmiyorm 🤷🏻♀️ haftaya gidecez doktora bir ay önce 950 gramdı ☺️
Haticeerez Esen3535 banada aynı şekilde dedi pazartesi gel gelişiminde ilerleme yoksa sezeryanla alalım hic yoktan anne sütüyle gelişir dedi
Seminn Davetsizmisafir benmde açılma yok ama düzensiz sancılar var 🥴hem çok korkuyorum hemde bir an önce doğmak istiyorum ☺️
Davetsizmisafir Seminn al bendende okadar arayıp dogurmadinmi diye sordularmi iki kat sitrese giriyom
Naziferabia Happybaby007 bizde 32+5 haftalığız bugün kontrolümüz vardı 2.120 gr kilomuz 45-46 cm boyumuz dedi ama benimde boyumuz uzun gibime geldi
zaydn BerayAzra ben de 14. haftada öğrendim kesin öğrenmek istiyorsanız erken biraz 16 da tam kesin olabiliyor biraz bekleyin derim en azından 14. haftaya kadar
BerayAzra zaydn Anladım teşekkür ederim😊 12+5 te gittğimde öğrenemezsek diğer kontrolde öğreniriz artık önemli olan sağlıklı olması