Tatlianne1 Sunaa2 benim bugüne kadar hep kız bildiğim bebeğim erkek miş ❤️😘 2 gün önce kontrole gittim 29 haftalıkken yani 1500 gram dı boyunu bilmiyorum doktor demedi💙💙
Zeep Meryemdimetoka Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin icim rahatladı. 4 gündür ne yiyeceğimi şaşırdım suan 35+2 oldum 37 doktora gideceğim.
Davetsizmisafir Seminn yok ne açılma ne sancı hiç bişey yok haftalık gidiyor geliyom bian önce gelse bunaldim
Dilek94- Zeep Ayak kemiğine göre 35 hafta 49 cm,baş çevresine göre 34+4 çıkmıştı.Ama doktorum kilosu,suyu çok iyi uzun bir bebek dedi sadece.Moralinizi bozmayın keyfi yerindedir bebişinizin :)
Zeep Dilek94- aynen benmde tam böyle brsey oldu doktorum biraz minik kalmış proteinli beslen dedi bende ister istemez biraz taktım😂🤦🏻♀️ Şuan icim cok rahatladı teşekkür ederim☺️
Kubrabuglem Sunaa2 34 +1 oldum en son gittiğimde 1.860grdi. Simdi ise yarin kilosunu ogrenicem insallah 🤲💜
Mirocan Ben doktoruma her gittigimde kilosunu soruyorum ama soylemiyorum kilo önemli degil haftasina gore gidiyosa iyidir diyo seninde bebegin 1 hafta önde gidiyo diyo bu kadar kiloyu soylemiyor acaba bu utrasyon kagidinda falan yaziyo mu kilo
1prens_annesii Mirocan FL uyluk kemiği uzunluğu 7 ile çarpıldığında bebeğin boyu belirlenir hesaplayabilirsiniz benimki 30+5 42 cm