Baharcilek 35+6 şükür ayaklarda şişti şimdi ohhhh tam oldum duygusallığım sinirim de hat safhada tam hamile oldum
BurcuArslan Sunaa2 benim bugundu randevum 26+5 1 kilo 35cm an itibariyle 26+ 6 olduk hayırlısıyla kucagmiza almayı nasip etsin
Durubatu NazikeK 🥰 çok şükür sağlığı yerinde 5 gün sonra doğacak en fazla 3100 gram olur dedi doktorum sağ salim gelsinde
Zeep Dilek94- benimde aynı haftada 2300 kg 47 cm boyu cıktı ama doktorum kilosu az dedi😔 protein ağırlıklı beslen dedi sizin doktorunuz brsey söyledimi veya ultrosanda 33 haftalık gibi gözüktümü benimki baş cevresinden 33 haftalık olarak gözüktü
Meryemdimetoka Zeep benim suan 37+4 2500 gram 4 gun sonra doguma gidecegim hic uzulme bircok faktore gire degisiyor bebeklerde kilo alimi anne babanin genetik yapisi etkilio. Doktorum düşük dogum agirligi sorun olmaz onemli olan 38 haftayi doldurmasi dedi. Yani 35 haftalik 3000 gram bebek yerine 38 haftasi dolmus 2500 gram daha iyidir dedi
Dilek94- Zeep Ayak kemiğine göre 35 hafta 49 cm,baş çevresine göre 34+4 çıkmıştı.Ama doktorum kilosu,suyu çok iyi uzun bir bebek dedi sadece.Moralinizi bozmayın keyfi yerindedir bebişinizin :)
Zeep Meryemdimetoka Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin icim rahatladı. 4 gündür ne yiyeceğimi şaşırdım suan 35+2 oldum 37 doktora gideceğim.
Merveselimmm Meryemdimetoka yaa ben de bugün kontrole gittim 34+6 yım 2150 Gr 43 cm hiç beğenmedi ne sen kilo almışsın ne bebek, doğuma ne kaldı şurada dedi memeyi tutamaz ememez sararır kuveze girer Allah korusun dikkat et Yemene falan bisuru bişey söyledi acayip moralim bozuldu. Yani ben de iri yarı biri değilim minyonum eşim de orta çok iri bişey beklemiyodum zaten de felaket modum düştü