Sare3737 34 haftalığım alışveriş yapıcam bu hafta. Ama asla bez fiyatlarını bilmiyorum. Hangi marka nereden alıcam onu hiçç bilmiyorum
leyla-kaya42 Sare3737 Sare3737 ben sleppy bionatural i yorumlarina bakarak cicek sepetinden cok uygun bi fiyata aldim.henuz kullanmadim bebegime iyi gelirse bu markadan devam ederim. simdilik 2 numara aldim sadece. 1 numara cok kucuk denmis yorumlarda.200 taneyi 100 liraya aldim
Defnemom Sare3737 ben bayby turco doğadan kullanıyorum 101 den aldım 120 adetini 74 liraya aldım gayette memnunum ama 4 numara kızıma kullanıyorum yeni doğanda daha fazla oluyor bez fiyatida daha uygun diğer bebisim doğsun ona da bundan alicam
Hafissee Sare3737 molfix kullanıyorum 1 no 50 li paket 35 tl galiba . Islak mendil uni baby yenidoğan
Mom789 Sleepy aldım 1 numara 240 adet 109tl aldım trendyol indirimden hep oluyor indirim,ıslak mendil unibaby yenidogan olandan aldım onuda trendyol dan 24lu toplu aldım 150tl ydi memnunuz
Busrag_ Sare3737 prima premimum care aldım. Biraz büyüdükten sonra sleepy denemeyi düşünüyorum( içinde bambu olduğu için alerji yapabiliyormuş) ıslak mendil sleepy yenidoğan kullanmayı düşünüyorum.
Eliffgngr Sare3737 ben pampers pure aldım bez ve ıslak mendilini. Islak mendili 15 liraydı. Bez de 60 lira.