SerpilEsra Aylinsemih nedenki acaba sogukmu icmiyorsunuz soguk suda icince soda gibi benim hosuma gidiyor☺
Aylinsemih SerpilEsra normal suda içiyorum içerken bisey yokta içtikten sonra midemi bulandırıyor okadar
HipnozX asliiyorgunn ben hamıle degılke kullandm bikaç gün ishalden öldüm. Bıraktım, Hap şeklinde kullanmıştım onun yan etkisi yok. Şimdi bazen gece bacagımda kramp olmaya başladı doktor magnezym verdi bulabilirsem hap formunu arıcam tekrar.
asliiyorgunn HipnozX ya bende çok korktum ne bu ishal diye. Karın ağrısı yok ama aşırı Bi ishal meğersem gerçekten magnezyum yapıyormuş çok teşekkür ederim
Kuzucccum Aysenturnaaa magvital kullandım uyumadan önce içmemi soyledı doktorum gerçekten çok etkılı bi ilac uykudan uyanırdım bacak ağrısından dönemezdım ama şuan çok şükür gectı
_Elifffffff_ Aysenturnaaa bende o eriyeni icemedigim için hapını verdi magosit kullanıyorum 18. Haftamdan beri
mislinaninannesi ayse29 yok hayır agzima koyduğun an suyu dikiyorum kafaya tamamdır 😁😁Bnde kan ilacını içerken çok zorlaniyorum
HipnozX asliiyorgunn evet agrısız ishal yapıyor bagırsakları çalıştırıyor baya hemen etki ediyor suya atılan
Aysenturnaaa asliiyorgunn bugün bende zorlayarak içtim yaklaşık 4 gündür tuvalete cikamamistim içtikten 10 dk sonra ölüyorum sandım ne feci bir ilaç bu ya siz günde 2 kez mı alıyorsunuz
birkedilianne Aysenturnaaa Bence bu durumu doktorunuzla paylaşın. İçemiyorum vs anlatın. Buradan ilaç adı alarak olabilecek bir iş değil çünkü
Aysenturnaaa asliiyorgunn Bana doktor sabah akşam yazmış ama bende günde bir kez içmeye devam edeyim bakalım