Aysenturnaaa Merhaba hanımlar 26+2 günlüğüm şuan doktor suda eriyen lerden yazmıştı ama onlari kullanamıyorum içim almıyor siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Aylinsemih Aysenturnaaa ben efermag kullanıyorum başından beri çöktü ama yapicak bisey yok içer icemz midemi bulandırıyor ama etkili
SerpilEsra Aylinsemih nedenki acaba sogukmu icmiyorsunuz soguk suda icince soda gibi benim hosuma gidiyor☺
asliiyorgunn Aysenturnaaa bende bir şey danışmak istiyorum. Bende suda eriyen magnezyum kullanıyorum. Kullandığımdan beri sürekli ishalim size de öyle bir etki yaptı mı?
Nelmali asliiyorgunn ben de tuvalet uzerinde etkili olduğunu farkettim ishal yapmadı ama kullanmaya basladigimdan beri düzenli tuvalete çıkmaya başladım
HipnozX asliiyorgunn ben hamıle degılke kullandm bikaç gün ishalden öldüm. Bıraktım, Hap şeklinde kullanmıştım onun yan etkisi yok. Şimdi bazen gece bacagımda kramp olmaya başladı doktor magnezym verdi bulabilirsem hap formunu arıcam tekrar.
Bloggeranne_93 Aysenturnaaa ben magosit tablet kullanıyorum canım tadı yan etkısı falan yok onu deneyebılırsın
a_burcu_bur Aysenturnaaa suyu çok az koyuyorum önce yarım bardaktı, şimdi yarım bardaktan bile az. Erimesi yeterli diye düşünüyorum. Hemen bi dikişte, bi yudumluk gibi 😂 ama ben de bi sorucam doktora. Erimeyen bişey versin 😂
mislinaninannesi ayse29 yok hayır agzima koyduğun an suyu dikiyorum kafaya tamamdır 😁😁Bnde kan ilacını içerken çok zorlaniyorum