MommySharkdutdutdutut MineLule Canm ben bebekle ilgileniyorum😊 musait olduğum da giriyorum gördüklerimin yorumunu begeniyorum 😊 ben görüyorum sürekli seni🤭
MommySharkdutdutdutut Yamacin-Annesi bende baktım kuzum ama bej 2 li hic yaptırmadim oyuzden 😊pek anlamiyorum
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Tabi birde bunun grafik sonuçları var o da 2 haftaya kadar çıkıyor zaten onemli olan da grafik sonuçları bitanem. Ama sanmıyorum kötü birşey çıkacağını merak etme ❤️
Yamacin-Annesi Deletedmom23234 sağol canım utrosanda kötü bişey çıkmadı burdada yoksa büyük ihtimal ondada olmaz inşallah 🥰 içime su serptin 🥰
Deletedmom23234 depsizoo Bebek ben seni bin defa etiketledim niye gelmedüün🥴🤐 şimdi istesem de etiketleyemem ki sjjs
Akrepbebek depsizoo kusemezsin çünkü seni kac defa etiketlediler kids adini ver diye sen cevap vermedin😂
MommySharkdutdutdutut Yamacin-Annesi Kiz güllü 😂 şu napiyorsun yazman var ua deli ediyor beni ahahahha😂 sonuna bi nuz ekle kiz
Deletedmom23234 @UsanmazPandaaa sennnn milyon sen milyaaarr sennn nirdaasıınnnnn. Bak başıma neler geldi gece kuşuu bir kez de gündüz gir şuraya 😁😁😁 bı değişiklik olsun artık bıhtıh Yaaaa