Deletedmom23234 MommySharkdutdutdutut Gülüyoruz diye mutlu sanıyorlar 😔😏 Biliyorum ama özellikle sen.. ❤️💪🏻
MommySharkdutdutdutut Deletedmom23234 ☹️bi şekilde ayakta kalmaya calisiyoruz iste kimse istemezdi boyleolmasini yani ben yada sen istemezdik kader diyorum 😔 ama bizimde evlatlarimiz olucak onlara çok iyi asilamamiz lazim boyle konuları
Deletedmom23234 MommySharkdutdutdutut Evett🙏🏻 sen kızlarına, ben oğluma..❤️ Ayrıca inanılmaz gıcık oluyorum o kullanıcıya ya aman neyse boşver 🥴🤐
MommySharkdutdutdutut Deletedmom23234 boşver biz gülmeye devam edelim herşeye rağmen 😍sen çok güçlü bir kadinsin bunu sakın ha unutma 😍
Burcu4135 Deletedmom23234 egleniyorsan vakit geciyorsa bosver can sıkıntısından sıcaklardan bisey yapılmıyor zaten 😁
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Güll Kuzumm kids’te cevap veremedim ama sonuçların gayet iyi çıkmış ❤️
Yamacin-Annesi Deletedmom23234 yaa gerçekten mi ben hic anlamıyorum atim dedim çok şükür vallahi korkuyordum ama oh be rahatladım 🙏
MommySharkdutdutdutut MineLule Canm ben bebekle ilgileniyorum😊 musait olduğum da giriyorum gördüklerimin yorumunu begeniyorum 😊 ben görüyorum sürekli seni🤭
MommySharkdutdutdutut Yamacin-Annesi bende baktım kuzum ama bej 2 li hic yaptırmadim oyuzden 😊pek anlamiyorum
Deletedmom23234 Yamacin-Annesi Tabi birde bunun grafik sonuçları var o da 2 haftaya kadar çıkıyor zaten onemli olan da grafik sonuçları bitanem. Ama sanmıyorum kötü birşey çıkacağını merak etme ❤️