Oznur-Mese Hadi sohbet edelim kimler kaç haftalık kaç kılo kızlar biz 36 haftalık 2700 kıloyuz nasıl sizce ?
Huzurmelegim_28 Oznur-Mese son 16 salı günü kontrolümüz var gün verirler inşallahh Muz kaşar pekmez ye
Oznur-Mese Huzurmelegim_28 muz ve kaşar yiyorum aslında doktorumuz gayet iyi haftasına göre sıkıntı yok dedi
Senaaa04 Huzurmelegim_28 benim de 17 gün…ama ikinci gebelik planlı sezeryan olacak salı günü gün verecek bizimde
Damlaranadagtekin Esraali en son 29 haftalikken gittim bilmiyorum son durum ne bakalim bu hafta gidicem inşallah randevu alabilirsem
Prlkelif Son 46 bugün kontrolüm vardı 33+3′deyiz. 2100 gr 43 cm maşallah kuzuma keyfi yerinde herşey yolunda gidiyor birde zaman gelse artık beklemekten yoruldum ☺️🤪
Emirinannesi34 Oznur-Mese normal olsun diye bekledik hafta doldu sancım yok yarın suniyle deneyeceğiz dedi doktorum duruma göre sezaryen olacak
Glcn22 Oznur-Mese valla 32. Haftada 2300gr dı daha gitmedim 35. Haftama girdim 36. Haftada çağırdı doktor 🤷🏻♀️ Şuan kaç oldu bilmiyorum 🤦🏻♀️
mrveknblt Oznur-Mese şu an 27 haftalığız. 24+6′da kontrolümüz vardı bebiş 970 gramdı o zaman. Bende 48 kilo ile başladım 57 olmuştum. Şu an kaç kilo olduk bilmiyorum 🤷🏻♀️😅