Zeynepa04 Minikkalbim1 bekliyorum doktor ne dicek inşallah sıkıntı olmaz kasıklarıma Baskı yapıyor meleğim az daha beklese 3 hafta razıyım küçük ya korkuyor insan
Minikkalbim1 Zeynepa04 bende suan tekrar sancım geldi eşimi bekliyorum inşallah biraz daha beklerler dualarımız birbirimizde olsun haber verrsnz
Zeynepa04 Minikkalbim1 tabiki rabim sanada banda şifa bekleyen herkese şafi ismin hürmetine şifa versin sende haber ver durumundan geçmiş olsun ❤️
Arzu3981 Sizin hftanızda iken benimde olmuştu. Bende geçer diye bekledim 2 saat. Sonra acile gittim. Dr haftan ufak neden evde bekledin demişti. Sizde gidin. Riske atmayın.
Sakii Şuan bende kasık ağrısı çekiyorum 35+5 im kendi doktorum burda yok pazartesi gelecek o olmadığı için korkudan gidemiyorum hastaneye ne yapıcam bilmiyorum bebekte çok fazla hareketli ağrılarımın artmasına neden oluyor
Zeynepa04 Minikkalbim1 ya çok sevindim çok gecmis olsun ❤️ yatış şuan sancım yok ama ilaçlar larla durdu bu gecede ilaçsız kalicakmisim hastanede doktor sıkıntı cıkmazsa yarın taburcu erdermiş dua et bana yeterli 🤗
Minikkalbim1 Zeynepa04 aaaaa yatırdımı seni ay Allahım rabbim sağlıkla zamanlarında gelmesini nasip etsin inşallah dualarım seninle arkdsm yat hep hangi ildesin sen
Zeynepa04 Minikkalbim1 ben Çarşamba dan beri yatıyorum İstanbul’da yaşıyorum ama Üsküdar Zeynep Kamile geliyorum araştırma olduğu icin yarina kadar daha burdayım bakalim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ne diyim
Minikkalbim1 Zeynepa04 amin seni tanımıyorum ama nedense hep aklım sende cvp yazdn mı die sürekli bakıyorum
Zeynepa04 Minikkalbim1 Allah razı olsun senden bende seni merak ettim sancin nasil dye suan dua edip bekliyorum enazindan 3 hafta daha dursa dye bakalım kizim cokkk sabırsız anasi kılıklı cikmak istiyor
Mucizepamugum ErdemirinAnnesi benimde oluyo agrilarim cok fena kasiklarim patlicek gibi agriyo sanki erken dogum riskim oldugu cok kafaya takmiyorum nst de sancim cikiyo surekli Rabbim vaktinde saatinde kucagimiza alip buyutmek nasip etsin bende bugun 34 haftalik oldum Rabbim verdim derse 🤲
Zeynepa04 Mucizepamugum bende yarın 34 olucam Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 😍