Hilkatkaradagli Kızlar bebek 34+4 haftalık 1800 Gr kg alamıyor çok üzgünüm ya doktor suyu vs herşey normal ama minyon bebek diyo yaklaşık 2-3 hafta geri çıkıyo vitamin balık yağı vs yazdı son ay kilosunu toprlarmi acaba birazda olsa çok üzgünüm yakın takipte olcam gelisemezse 37 haftadan sonra onlar alicak
UsanmazPandaaa Hilkatkaradagli son aylarda daha çok kilo alır derker kaşar kuruyemiş pekmez bol bol tüket canım
Esraali Hilkatkaradagli muz yoğurt ceviz yiyin belkide desiğ gibi minyon olacak yanılmada olabiliyor kilo hakkında
imgeeftelya Hilkatkaradagli vitaminleri bence muhakkak kullan ocean momy omega kullanıyorum d vitamini Demir vs yememden çok bunların işe yaradığını düşünüyorum açıkçası hiç sıkma canını inşallah bir haftaya toparlar bir de günlük maden suyu içmeni tavsiye ederim ☘️
Hilkatkaradagli Esraali moralim bozuldu soramadım ama FL 6.48 ultrason da …7 ile çarpınca 45 cm gibi birşey 🤔
Borusesi Hilkatkaradagli benimde 10 gün hiç kilo almadı sadece 22 gr almıştı kilo olarak kendi evimdeydim her işi yapıyordum hiç yemek yemiyordum sürekli hareket halindeydim anlayacağın kayınvalideme geçtiğimden beri 10 günde 500 gr almış doktor bile şaşırdı bu süreçte bol bol peynir karpuz çerez yedim etli yemekler yedim hiç yerimden kalkmadım bir de geceleri uyanıp süt içiyorum ilk çocuğumda da çalışıyordum oda kilo almıyordu doğuma 15 gün kala aynı şeyleri uyguladım 3500 dogdu
Hilkatkaradagli Borusesi Bende çok hareketliyim cnm 7. Aydan sonra et tüketmeye başladım midem bulaniyordu her şeyden sonra gebelik şekeri diyet derken gelişmedi sanırım 😔
[silindi] Hilkatkaradagli benm de bebegm minik biraz muz ve yumurta dedi hergün yiyorum aklima geldikce gidip pekmez yiyorum vs 15 günde 500gram almıştı 30la 32 arasi ayni sekilde devam ediyorum
Hilkatkaradagli [silindi] cnm şekerim var gebelik beslenmene halen dikkat et diyor napcam bilmiyom cnm ama arada da olsa tuketirim
eylusko Hilkatkaradagli 1 bardak süt 1 adet orta boy muz 2 kaşık pekmez blendirdan geçirip için farkı göreceksiniz.
Hilkatkaradagli Deryaerbil yicem muz arada da olsa çok onermisler şekerim var diye halen dikkat et diyor cnm inan iki arada bir deredeyim
Umbilik Hemen hemen aynıyız benim sıpa da 10 gün kadar geride çıktı. Doktor günde 2 bardak süt, muz, kaşar peyniri ve çiğ kuruyemiş kasesi önerdi. Karpuzu burada çok duyduğumdan sordum ama karpuz sırf şekerli su gerek yok dedi.
Hilkatkaradagli Umbilik uygularım inşallah cnm 🙏 Suyu falan az olsaydı bebekte skntı var derdik dedi ama yakın takip 😔
Kevserxx Hilkatkaradagli benimde 34 haftalıkken 1700 gramdi. Bana da aynı şekilde kilo almayı tamamen durdurursa alırız demişti bebeği. ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ve ben nerdeyse her gün küçük bı kase karışık kuruyemiş yedim süt yoğurt muz vb şeyler tükettim şuan 39+2 günlüğüm geçen hafta 2950 kiloydu. sıkıntı etme canım inşallah kilo alır benimki de çok kilolu değil ama doktorum önemli olan kilosu değil gelişmesi demisti bana.insallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucagimiza
Minigimyolda Hilkatkaradagli benimde gebelik şekerim var günlük muz yiyorum yanında süt içiyorum yada sadece muz ve sütle muzlu süt yapıyorum o şekilde çok şeker yükselmiyor