Aylin-2015 sedacelikss ultrasona girmeden önce söylemesi ayip çişinizi yapin sonra girin.O zaman bebek kendini rahat gösteriyor.Anne sikişinca birde heyecanli olduğunda bebek kendini sakliyor içerde
sedacelikss Aylin-2015 aa teşekkürler denicem heyecanı kontrol edemiyorum tabi ama diğerine dikkat edicem 🙏🏻🥰
Buketylz944 Bende 13+3 de doktorum çok çabaladı ama göstermedi sadece bir an geçiş gördüm kıza benziyor gibi dedi ama diğer kontrole kaldı artık 🥰
Seross10 sedacelikss bu neyin nazı böyle 😁😁 doğunca dötünü ısırıcaz haberleri yok 🙂 sağlıklı gelsinler inşallah🤲
Beyzalpay sedacelikss 20 haftalik olduk hala bilmiyorum 🤦♀️ bizimde cok fazla hareket ediyor goruntu alamiyorm cok fazla diyo doktor 🤦♀️
Buketylz944 https://resimyukle.io/r/juEQoXIl5s @narmin96 13+4 bize de cinsiyet tahmini yapar mısınız 😍
Crcs sedacelikss bizimki de 15. Haftada öyle bi bağdaş kurmuş ki doktor güldü. Test falan yapılır diye hep aç karna gidiyordum bilmediğim için. Tahmini erkek dedi. Hayırlısı olsun 🤷🏼♀️
Kedisever Benımde uzun bır sure bellı olmamıstı 2 hafta once bagdas kurmustu doktor kız olabılır dedı 1 hafta sonra kız oldugunu ogrendım 🌸😍
Deletedmom23234 sedacelikss Ne yersen ye göstermedi mi göstermiyor maalesef 😁 23. Haftada detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrendim. Hep bağdaş kuruyordu 🥰
Sblatc sedacelikss 21 hafta bitecek hala öğrenemedim ama devlete ttişim için doktor düzgün bakmıyo ondan da öğrenememiş olabilirim