Birumuteses29 Umudayolculuk36 bende 165 boy 50 kiloyla hamile kaldım 1 kilo aldım ve 19+2 yiz dar bişey giymedikçe belli olmuyo karnım hala eski kıyafetlerimi giyiyorum😀
Mimhb Umudayolculuk36 az kilo almak veya çatlamamak marifet değil. Dikkat edin son aylar gelişim geriliği çıkmasın çocuğunuzda. Bende az kilo almıştım bebeğim biraz geri çıkınca hemen beslenmemi değiştirdim şimdi toparladık çok şükür.
Umudayolculuk36 Mimhb benim korkumda o ben kilo almak istiyorum bebeğim için herşeye razıyım herşeyi yiyorum:(
Avokadoo @Umudayolculuk36 yemenicme degil bunyeyle alakali ic karin falan meselesi. 16dayim baya cikti 14de catlak olusmaya basladi ve neler kullaniorm hala olusmaya devam edio 😒 gebeligin basinda ay cikcak diodum smdi erken cikmasi sinir bozuo 😒 Ve kilo almadim ustune kilo verdm 😅🥲
DemetF Umudayolculuk36 bende 53 kg hamile kaldim tahta gibi karnim vardi 2 ci aydan sonra cikmaya basladi simdi baya var masalh 66 kg oldum 🤦🏻♀️Ama yag oranim dusuk oyle cok yemek de yemiyorum doktor normal dedi takmiyorum bende
Melekanne91 Umudayolculuk36 25. Hafyadayim suana kadr hic kilo almadim.bebegim buyuyor sadece çok sukur.21. Haftadan sonra karnim cikti.ondan once hic belli deildi.ic karinla ilgili.cikar merak etmeyin🙂
havvatolga Umudayolculuk36 benimki cıktı ya bide kilolu hamile kalanlarindanim belki zayifsiniz ondandir baya belli oldu benimki
Sedaomer7 Zamanla çıkar benimde geç çıktı şu an 31 haftaligim geç çıkması daha iyi çünkü ne saga ne donebiliyorsun ne sola 😂👶🤪🤰
Yonca05 Haftaya kadar hiç göbeğim çıkmadı ve hamile olduğumdan ben bile şüphe eder hale geldim😄 şuan 29. haftamdayim hala bile o kadar çok göbeğim yok. Herkeste aynı olmuyor.
Bsrydmr MMmommy aaa süper aynı gidiyoruz inşallah böyle stabil devam eder çok kilo almayız☺️🤭 sizin cinsiyet belli mi