Umudayolculuk36 Hanıllar karnım minicik hamile gibi değilim 165boyum 52kilo ile hamile kaldım 54kiloyum😂 acaba yemek içmekle mi alakalı bünye mi 🤭
zehranurr Umudayolculuk36 iç karnınızla alakalı olan bir şey. İç karnınız genişse göbeğin çıkması biraz zaman alabiliyor
KadersizMelek Umudayolculuk36 sen yine iyisin ben 50 kilo ile kaldım 5 kilo kaybettim,hala da 48im 🤦🏻♀️ Karnım sadece ayva göbeği🥰iç karım geniş benim. Muhtemelen senin de öyledir. Buna sevin çünkü çatlak vs olmuyor 🐣
balbocegim27 Umudayolculuk36 ic karnın geniştir ben 26+2 yim etek elbise giydiğim zaman hamile olduğum anlaşılıyor pantolon falan giydiğim zaman normal kilolu gibi duruyorum
Belacivciv Umudayolculuk36 Karnı hemen çıkan da oluyor hiç çıkmayan da sizin iç karnınızla alakalı merak etmeyin beslenmeyle değil, bebeğiniz iyiyse sıkıntı yoktur. Ben kilo verdim daha da almadım ama her şey yolunda mesela, kilo almadım sağlıksızım diye düşünmeyin :)
deletedmom2014 Bizde 17 haftalık olduk. Bu zamana kadar bişey yoktu şimdi minnak bi karnım var 🌸 Yavaş yavaş çıkmaya başladı
Cansuucr Haftadayım. Çok büyük değil benim de. En çokta dışarıdan insanların karnın hiç yok demeleri moral bozuyor ama 2 çocuk dünyaya getirdim bu 3. olacak Allah nasip ederse. 2 çocuğumdada karnım hiç yok denecek kadar küçüktü ama gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler. Sıkıntı yapma bünyeden farkediyor demekki. Kilo alıyorum ama karnım fazla çıkmıyor benimde.
Umudayolculuk36 Cansuucr benimde öyle aa hiç belli değil aa hiç kilo almamışsın bende sinir oluyorum 😂😂😂aminnnn aminnnn sağlıkla gelsin yavrularımız
DemetF Umudayolculuk36 bende 53 kg hamile kaldim tahta gibi karnim vardi 2 ci aydan sonra cikmaya basladi simdi baya var masalh 66 kg oldum 🤦🏻♀️Ama yag oranim dusuk oyle cok yemek de yemiyorum doktor normal dedi takmiyorum bende
ElifBademmm 35+5 deyim ve sadece 3,5 kilo aldım ayrıca karnımda 7. Ayda belirginleşti. Sevinmelisin bu duruma bence iç karnın geniş ve seni fazla yormaz bel ağrısı vs az yaşarsın