Seross10 Asena17 bol bol dua et Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲 çok seviniyorum gebe olanları duyunca. Çok sevindim senin adına
Minikcivcivv Asena17 yaaa çok sevindim maşallah maşallah canım yükselir icin i ferah tut stres yapma dikkat et kendine hayırlısı ile kucağına almakta nasip olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🌼🌼
aysessozer Asena17 hayirli olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza 🙏🥰
Bestfriendss44 Asena17 var canim brnimde boyleydi bi kac gun sonra tekrarla daha koyu cikicak insallah adet kac gun var gectiktrn sonra git bence benim 10 gun geciktim bugun kan verdim 6697 cikti canim insallah seninkide sagliklidir
Meraklibiri Asena17 hayırlı olsun canm çok sevindim Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin darısı benim ve isteyenlerin başına 😘❤️
__aysenr__ Asena17 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim. Hem senin hemde diğer tüm hamişlerin 🤲
Bfduam Meraklibiri erken gebelikde bir hafta öncesinden gösteriyor, 12 gün önceden çok erken nasıl gösterdi?
gbyalcin Asena17 amin inşallah 🤲🏻 bu arada çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah