Asena17 Minikcivcivv yazicam habersiz birakir miyim sonuc negatif bile olsa haber vericem belki de test bozuktur 😊
zehra_asmin Asena17 bariz silik çizgi görünüyor flaş la çekildiği için belli olmaz fazla haber et mutalaka
Asena17 Meraklibiri Pembepanterr Zhraaltun Seross10 rojinlina44 Dilaraatrkgl __aysenr__ Nur5 Minikcivcivv Elanurgvn61 gbyalcin Bebek4545 zehra_asmin kelebekgelsin designermom Oglusununannesi06 elisa123 Boncuk123 Hanimlar hamileyimmm sonucum 19 cikti folik asit verdi doktor pazartesi yine kan vericegim deger yukselmis mi diye bu arada adetime de 2 gun var insallah yukselir dualarinizi esirgemeyin Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin saygilarla..❣❣❣
Oglusununannesi06 Benimde testim bugün böyle çıktı sağlık ocağında kan verdim benmkide 3 de çıkarmı acaba
Boncuk123 Asena17 ayyyy çok ama çok sevindim kuzum 🙏🙏🙏 rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸
Elanurgvn61 Asena17 Ayyyy çok mutlu oldum Rabbım sağlıkla kalp atışlarını duymani kucağına almanı nasip etsin canım benim hayırlı olsun ❤🥰❤