GkeCanKaran Ya kızlar bn hamile kalmadan önce çok yiyodum ve seviyorum.bunlAr bebeğe zararlıymış.canım çektiğinde en azından 1 dilim yesem zararlı olur mu ? Var mı bnm gibi çok seven.sucuk sosis o kdr cok yemem ama salamı cok seviyorum.
pamuksekerinannesi GkeCanKaran çiğ bişey tüketme dedi doktorum.. O yüzden Salam yemiyorum.. sosis zaten sevmiyorum ama 5 aylık hamileyim son 1 aydır cnm çok sucuk istiyor ve 2 kere yedim.. Bişey olacağını sanmıyorum sonuçta pişmiş.. ki midye de yasakmış ama ben baya yemiştim bilmeden.. Herşeyin fazlası zarar ama canın istiyorsa tadına bak bence..
NurdanHakan GkeCanKaran 30 yaşındayım salamın tadını bilmezdim hiç yememiştim hayatımda ve nefret ederdim gel görelim ilk Canım salam çekti Nası buram buram koktu bi kaç aydın dolapta hep var ve dilim dilim üstelik çiğ olarak ekmeksiz yiyorum 😟
Asmin27 GkeCanKaran ben yiyorum çok pisiriyorum ama ne yapayım çok seviyorum çok şükür çok şükür kötü bişey yok benim annem hep istediği şeyi yiyebilirsin ama aşırıya kacmadigin sürece der
poyrazege111 GkeCanKaran ben yiyorum sucuk pisiyo sonuçta ama diğerlerini yemiyorum sucuğu daha çok sevdiğim icin🙈
TugbaLafci Bende aşırı derecede çok seviyodum hala da çok seviyorum sucuğu ve sosisi çok iyi pişmiş bi şekilde canın çok istediğinde 1-2 adet yiyebilirsin dedi doktor ama salamı kesinlikle önermedi 🙄
ErvaVeBebegi TugbaLafci aaa bunu bilmiyordum ara sira kahvaltida salam yiyom ben ekmk arasi 😳😳 suan cok korktum 😫😭
Mysfelf TugbaLafci canım salam ve sosisin üretim prosesi çok benzer fark yok gibi doktorun neden birini önerip diğerini yeme dedi anlamadım.. ikiside gebelikte riskli gıdalar.
Pcdshn Yasak olmasının sebebi enfeksiyon kapma riski çok yüksek.. Bu da düşüğe sebep olur.. Hiç bir marka güvenilir değil. Kendi yaptığınız sucuk dışında..
GkeCanKaran ErvaVeBebegi bn zararlı olduğunu okumuştum.ama canımız çektiğinde tadımlık yesek mi dıye sordum.sonuçta canımız çekiyor.hamileliktede canının çektiğini yemeyincede içinde kalıyor bn rahatsız oluyorum illa yicem.elimizde olan bişey değil.
ErvaVeBebegi GkeCanKaran öyle ya ben kahvaltida yiyom canim cekiyor ve sürme peynirli yiyom ki sade olmazsin 😳
Semaaycolu GkeCanKaran bu kararı sıze aıt olan bırsey ne yazıkkı degıl çiğ etın ıcındekı bakterı bebekte kalıcı hasarlara sebep olan hastalıklara yada düşüğe neden oluyor kanıtlanmıs gecerlılıgı olan bırsey canım ıstıyor dıye yemesenız sanırım daha ıyı olucak ☺
ErvaVeBebegi FeriDee ayy bende öyleyim ama tam haslanmisi yiyom yoksa o az pismisine öyle hasretim ki bi an önce temmuz ayina gelim de dogrim de yiyim diyom 😂😂😂
NaimeYilmaz Çiğ et bakteri ürettiği için yasaklıyorlar çok pişmiş yemeniz lazım et içinde aynı sey gecerli bende bayılıorum onlara ama arada sucuk yıyorum sadece kızartıp 😞
Obsesifk Ben normalde salam ve sosis yemiyorum ama hindi fümeye bayılırım doktorum hindi zararlı değil ama füme zararlı dedi yani nerdeyse pişmemiş olması malesef doğuma kadar yemicez
GkeCanKaran pamuksekerinannesi teşekkür ederim canım.zaten tüketmiyorum ama canım isteyince yemeden de yapamıyorum az da olsa tatmam lazım.🙂
Fadimeaaydin Valla ben hiç yemedim canım istiyor ama yemiyorum o yüzden doğumdan sonra artık en çok ta sucuk 😊😊