nazlisamac35 5 kat merdiven inip çıktım 3 km yol yürüdüm bi 20 tane kadarda squat çektim tahmini ne zaman dogururum 😂😂
depsizoo nazlisamac35 4 kat merdiven inip çıktım 1 saat kadar yürüdüm hergün 50 squat çekiyom ne zaman doğar 🙈
rosatue nazlisamac35 39+0 doğmadı… hurma yedim, merdiven çıktım, yürüdüm bana mısın demedi. Nişan bile yok
Melisabayndir nazlisamac35 37+2 yim yataktarken belim aşırı ağrıyor ayaklarım davul gibi oldu hastaneye gitsem mi acaba? Konuyla alakasız ama kusura bakmayın
nazlisamac35 rosatue benimde nisanim gelmedi doktorum boyle giderse sezaryana alabilirz dedi o yuzden bu ugrasim normal dogumu isteyen biriyim ama acil bir durum olursa tabikide sezaryan kabulum
Beyda3759 1 saat kadar yürüdüm, sıcak suyla duş aldım, ayıptır söylemesi birliktelik sıkıştıracağım araya tam olarak ne zaman doğururum çünkü doğurayım
nazlisamac35 Beyda3759 bendee 3km yurudum adım sayari actim cunku merdiven in cik yaptim sicak suyla dus aldim bu gece iki birliktelik planliyorum bakalim ne zaman doguracagiz
nazlisamac35 Melisabayndir benimde ayaklarim davul gibi ve yatarken bel agrim var bence gitmemen çünkü ben 35 haftalikken sancım vardi gittim giden gelen parmaklayip duruyor acimiyor ama rahatsiz edici
Melisabayndir nazlisamac35 çok teşekkür ederim ❤️ İnşallah en kısa zamanda yağ gibi doğumlarımız olur 😂
rosatue nazlisamac35 ben de normali çok istiyorum ama sanırım olmayacak 🥺 ufak ufak bir kabulleniş geliyor. Yarın kontrolüm var hala hiç ilerleme yoksa ✂️… bari bebek kanala girmiş olsa da milim de olsa açılma olsa diye umuyorum
Malidlgz nazlisamac35 benimde nişan geldi 2 cm açılma var ama gelen giden yok bir hafta oldu nişan geleli
nazlisamac35 Malidlgz arkadasim nisan gelince korktu hastaneye gitti 3 cm acıklığı vardı yatiş yaptilar gunduz 12 de girdi aksam 6 da dogum yapti suni sanci destegiyle
Malidlgz nazlisamac35 benim 36 da geldi nişan iki cm açılma bir haftadır var nişan geeli bir hafta oldu ama doktor yatış yapmiyor su gelene kadar beklicez diyor bebek anne karnında ne kadar durruusa o kadar iyi diyor