Mavi87 gokcekocyigit07 orman yangınlarında kahroluyorum bende. Biran önce kontrol altına alınır inşallah
DemetF Mavi87 o olen hayvanlar aglayan insanlar gercekten kim yaptiysa nasil vicdan var nasil insanlar var aramizda allahim anlayamiyorum
Aysdgrmnci Deniz00 hala devam ediyor değil mi? Bugün oraya gelecektim, öyle üzgünüm ki.. o manzarayı görmek eski halini bilip…
QOH offlineanne denizler ormanlardan daha çok oksijen üretir de olay o değil yıllardır yakarlar antalyayı devlet de dur demez yakılan orman arazisini ağaçlandırmak yerine verir para babalarına onlar da otel yapar.Sonra o otellerde ortaklıkları çıkar olan halka olur,canlıya ormanlara…Serikte yıllar önce yine böyle yakılmıştı ölen insanlar oldu umrunda olmadı kimsenin hemen hooop satıldı orman arazileri ama yardıma gelince ailelere yardım edilmedi bile… @gokcekocyigit07 Rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda durdurulur🤲🏻
gokcekocyigit07 Deniz00 Planlı olarak yapıldığı o kadar belli ki, Allah hepimize yardımcı olsun, çok üzgünüm, hiç uyuyamadım, sonumuz hayrolsun 😭😭
Aysdgrmnci Deniz00 allah’ım yar ve yardımcınız olsun. Biz burada ne yapacağımızı şaşırdık, çok zor. Ama bahsedilen yeni yerler dün ile alakası yok artık kesinlikle kasıt olduğuna ben de inanmaya başladım. Gün yüzü görmesinler inşallah.😔
Aylinsemih gokcekocyigit07 dualarimiz sizinle canm ısallh yangın kontrol altına alınır kesin gene birileri otel tatil köyü falan yapılacaktır büyük yangınlar genelde bu sebebten oluyor özellikle otel tarzı yerlerin yapılabileceği yerleri yapıyolar kullanilamicak duruma getiriyorlar
Deniz00 Aysdgrmnci elbette tabikide kasıt ana merkez ortada kaldı çevredeki bütün köyler yanıyor hep balkona çıkamıyoruz dumandan külden mahvoldu güzel memleketim
gokcekocyigit07 Deniz00 Alanya da bir çok köyde de yangın var maalesef, önce Manavgat dan sıçradı söndü, sonra da Demirtaş gibi bazı yerlerde gece çıktı 😭
Figen03 gokcekocyigit07 Osmaniye de es zamanlı 4 .5 köy de yangın çıktı dağlarımız hala yanıyor şehir içine bile küller ucusmaya başladı 😓😓