gokcekocyigit07 Çok ama çok üzüldüm, Allah herkese yardım etsin 🤲 Hala ne yazık ki yangın kontorl altına alınamadı, dua edelim hanımlar 😭😭
leyla_ok gokcekocyigit07 Adana’da da çok büyük bir yangın var şu an.Ve baya ilerlemiş durumda.Durduramıyorlar Malesef.Bilinçli yapıldığına inanıyorum.Ankarada da yapmaya çalışmışlar yakalanmışlar.Pislikler
3MelekAnnesi3 gokcekocyigit07 allahım cezamızı böyle göndermesin yaa biz ona kulluk edemedik o yinede hatalarımızı affetsin artık daha ne gibi felaketle karsılascaz korkuyorum 😔
Aysdgrmnci Deniz00 hala devam ediyor değil mi? Bugün oraya gelecektim, öyle üzgünüm ki.. o manzarayı görmek eski halini bilip…
leyla_ok gokcekocyigit07 amin cnm.Yani yapılmaz.O kadar üzülüyorum ki şu doğaya verdikleri zararı gördükçe.Şu an Adana’daki yangında seferberlik çağrısı yapıldı.Herkes uğraşıyor.Manavgat öyle.Allah yardımcımız olsun inşallah.
Nurerdogan Osmaniye deyim ve şuan her tarafımız yanıyor resmen 4 tarafımız da yanıyor ortada kaldık camdan yanan yerleri çok rahat görebiliyorum ve çok kotuyuz gerçekten rabbim buna sebep olanları kahrı perişan eylesin kesinlikle bilinçli yapildi
Nurerdogan gokcekocyigit07 https://resmim.net/i/YnGLT sadece 1 kısmı diğer yangın yerleri arka tarafta kaliyo ve bundan daha kotu durumda
Mom2525 Nurerdogan Kadirlide mısınız bizim tarafa geçmedi yangın ama eşim jandarma Kadirliden çağrıldı kasıtlı yakilmis bilerek ateş atılmış. Duymuşsunuzdur ‘atesin cocuklari’ diye bir ayaklanma var onlardan şüpheleniliyor
offlineanne gokcekocyigit07 bu ormanları yakan gerizekalılar bilmiyorlar mı acaba içlerine çektikleri oksijeni üreten tek şeyi yok ettiklerini? Gökten mi geliyor sanıyorlar bu oksijen anlamıyorum ki…
QOH offlineanne denizler ormanlardan daha çok oksijen üretir de olay o değil yıllardır yakarlar antalyayı devlet de dur demez yakılan orman arazisini ağaçlandırmak yerine verir para babalarına onlar da otel yapar.Sonra o otellerde ortaklıkları çıkar olan halka olur,canlıya ormanlara…Serikte yıllar önce yine böyle yakılmıştı ölen insanlar oldu umrunda olmadı kimsenin hemen hooop satıldı orman arazileri ama yardıma gelince ailelere yardım edilmedi bile… @gokcekocyigit07 Rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda durdurulur🤲🏻