DilekDogan78 Kendi isteğmle sezaryan olucam doktorum 38+2 de almayı doğru buldu.. Güzel sıkıntısız bir hamilelik geçirdim rabbim herkese nasip etsin inşallah
Yamacin-Annesi DilekDogan78 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız şimdiden hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin bebişe yani sira size 🙏
Betul- DilekDogan78 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah geride kalan hamilelere de duanızı eksik etmeyin❤️
milena11 DilekDogan78 benimde yarın sabah. 😍 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah kolaylık versin. 💗💗
DilekDogan78 Yamacin-Annesi amin canim çok sağol darısı gün sayanlarin başına inşallah ☺️ zaman çabucak geçsin sizde bu heyecanı bir an önce yaşayın ☺️
DilekDogan78 Betul- herkese ediyorum rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah sizin içinde zaman hemencik geçsin bu gecenin heyecanı bambaşka☺️
DilekDogan78 bbk28 normal doğumdan korktuğum için istiyorum birde benim ki tüp bebek öyle olunca doktorum da pek sıcak bakmadı normal doğuma riske atmak istemedi sanırım ortak kararımız bu oldu nasip böyleymiş ☺️ size gün verilmedi dimi daha
Dilanurr DilekDogan78 sezeryan olunca dogumdan sonra hemen korse takilmaz demi dikisden dolayi gobekde sarkinti kalmazmi acaba
bbk28 DilekDogan78 inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almissinizdir:)Bende korktuğum için sezaryen istiyorum😅Bikac kez alttan muayene oldum doğumhane de o ortamı gördüm vazgectim😄
DilekDogan78 milena11 amin inşallah rabbim sanada kolaylık versin hemen ayaklanalim bebislerimize bakabilelim ☺️
Asyamira DilekDogan78 sağlıkla kucağınıza alın insallaah 😍 bizden de duanızı eksik etmeyin doğuma girerken, bizimde son 4 günümüz kaldı 🙈💞
DilekDogan78 Asyamira doğum da herkese dua edicem inşallah.. günlerin azalmis hemen geçiyor merak etme ☺️