Gs12 Merhaba hanımlar 40.1 haftalık gebeyim ve bugun covid olduğumu öğrendim aşiri kemik ve baş ağrım var sizce normal doğuma engel mi covid birde bebeğe zarar verir mi doğumdan sonra fazlaca hastanede tutulurmuyum benimle aynı durumu yaşayan var mi
anneyim_33 Gs12 geçmiş olsun cnm rabbim tez zamanda şifa versin insllh 🤲bişey merak ettim yanlis anlamazsan tatil düğün gibi fln kalabalık ortamdan mi bulaştı acaba nerden kaptin ki
Alone Gs12 cnm kuzenim doğum yaptığında corona pozitifti. Sadece normalde özel hastaneye gidiyordu ama hastane kabul etmedi ve devlete yönlendirdi devlette normal doğum yaptı bir sorun olmadı
Ysmmmnn Gs12 ayy çok geçmiş olsun en çok korktupumöşey gebeyken virüse yakalanmak🥺 ibşallah bri sorun olmaz birde son zaman allah yar ve yardımcınız olsun
Gs12 anneyim_33 allah razı olsun aslında çok bir yere gitmedim bir kere piknik ve bir kere kahvaltı ama nerden bulaştı bilmiyorum 🤷♀️
anneyim_33 Gs12 anladım cnm bol meyve fln tüket artık bol vitamin sıvı al hemen atlat insllh yavrunu da sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah’ım🤲
Halimeege Gs12 geçmiş olsun Rabbim sifani versin. Zor bir durum doktorunu arasaydin hemen eşinden bulaşmış olabilirmi
Gs12 anneyim_33 amin çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Gs12 Halimeege çam ve sakurada doğum yapacağım belirli bir doktorum yok kayınvalidemden bulaştı galiba çünki o ilk hasta oldu ve test yaptırmamakta inat etti şimdi ben çekiyorum eşimde onu hastaneye götürdü kaç kere yok değilim dedi olan bana oldu
CerenBrda Virüs kanda pıhtılaşma yapabilir, taze yada toz zencefil 1 tk günde çaya çorbaya karıştırıp için mutlaka,ayrıca çörekotu mutlaka tüketin meyve karpuz yiyin 1 kalın dilimi geçmesin bol su için rabbim şifa versin gelmiş geçmiş olsun 🤲🏻
Gs12 Ysmmmnn allah razı olsun gerçekten korkmak ve ona göre davranmak lazım ben biraz tedbirsiz davrandım ne yazık kı ama dersimi aldım
Gs12 Ysmmmnn aile içinden diye tahmin ediyorum eşim çalişiyor sürekli dişarda kaynanamlar yakın oturuyor sürekli görüşürüZ ama ilk belirti onlardan çıkmişti