gokcekocyigit07 Sevenikikalp genelde dış gebelik, kürtaj, kimyasal vs..gibi durumlarda rahmin kendini toparlaması için en az 3 ay diyorlar ama tabi doktorunuza da danışmakta fayda var, çok geçmiş olsun, Rabb’im her şeyin hayırlısını nasip etsin 🤲
Minaliy Sevenikikalp Canım ikinci dış gebeliğinmi? Bende 2. Dış gebelikten yatıyorum şuan hastanede 4 ay korundum 2. Ay gebe kaldım ama oda dış gebelikmiş.
Sevenikikalp gokcekocyigit07 dış gebelikte rahim söz konusu olmuyor maalesef o yuzden rahimle alakası yok iğneden dolayı korunma süresi.
Mom54755 gokcekocyigit07 benim başka bi doktorum bunu demişti ama ben kendi doktorum dediğü için korunmadım
Raziye41 gokcekocyigit07 canım mutlaka rahim filmi çektir bende apandisit ameliyatı olmustım bir yıl sonrası hamile kaldım apandisit ameliyatında tüpüm zedelenmiş sağ tüpüm alındı zor günlerdi ama şimdi gene hamileyim allah yardımcınız olsun
gokcekocyigit07 Sevenikikalp genel olarak söyledim zaten ama bir arkadaşım dış gebelik geçirdi doktoru vücudun kendine gelsin 6 ay korun, psikolojini de topla demişti. Hayırlısı olsun
Minaliy Sevenikikalp doktorum bana bundan sonrada tekrarlama ihtimali var dedi. Ben tüp bebek düşünüyorum bundan sonra.
Dilantrkmn Sevenikikalp canım Şubat Ayında dış gebelik geçirdim Şuan 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok istiyorduk biz umarım sorunsuz bir gebelik geçiririm benim de çok tedirgin olduğum şeyler oluyor çünkü acele etme rabbime dua et stresten uzak dur 🙏🏻🙏🏻
Dilantrkmn Sevenikikalp dış gebelik geçirdikten sonra aslında sadece 1 ay birlikteliğimiz olmadı ama daha sonraki ay itibariyle hiç korunmadım