Gunes_84 İyi akşamlar arkadaşlar bugün son kontrolüme gittim eğer 1 hafta içinde sancı vs. Olmazsa çarşamba günü suni sancı verecekler. Bu arada bebeğim 4.100 kg. Son haftalarda bebek kilo almaz diyorlardı ama benim kız almış başını gidiyor. Sizde durumlar nasıl? Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🏼 🌹
Birgezgininhikayesi Gunes_84 bolca merdiven in cık yürüyüş yap skuat yapma imkanın var ise duvara tutunarak yap plastrs topu üstünde youtubede hareketler var onları yap belki faydası olur 🤭
Minikturtageliyor Gunes_84 39+0 kızımın gelişimi hep öndeydi şimdi geriledi, kilo almıyor🥺 3038. Bebeğimin kafası çok aşağıda ama açılma, sancım yok. Sürekli merdiven inip çıkıyorum, ev süpürüyorum, squat yapıyorum inşallah açılmam olur 🥺
Miniginannesiiiii Gunes_84 aynıyız 39+0 ız en son 2 gün önce 4 cm açılmam vardı ve açılmam devam ediyor fakat sancım yok🤣 squat yapıyorum halay çekiyorum ama tık yok🤣 yarın yine kontrolüm var ve yatışımın yapılacağını söyledi doktor🐣
Gunes_84 Birgezgininhikayesi Bugün doktor da aynı şeyi söyledi. Gündüz yürüyüş yapmak imkansız da bu sıcakta ama akşam çıkıyorum bi yarım saat yürüyorum.çok fazla ayakta kalınca da altıma baskı yapıyor sanki fırt diye çıkacak gibi :)
Aydan3535 Gunes_84 ben ilk oğlumda 40 hafta oldu sancı yok küvete girdim ılık sonra biraz sıcak su ekledim yarım saat kaldım kaslar gevşedi sabaha sancim geldi doğuma aldılar ☺️☺️
Zmr_49 Gunes_84 YouTubede hamile yürüyüşü yazarsanız eğer evde de yapabilirsiniz.hem yürüyüş hem egzersizler var Ben yapıyorum 36 haftalığım sancılarım çıktı nst de bence bu yürüyüşlerden oldu o hafta baya yapmıştım çünkü
Gunes_84 Minikturtageliyor benimde kızın kafası aşağıda tam doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş daha. Bugün çatı muayenesi yapar zannediyordum yapmadı haftaya yapacak. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏼
35duygu34 Minikturtageliyor doktora soyledın mı bu durumu canım plasenta yaşlanması dıye bı durum var ve bebek kılo kaybı yaşayabiliyor bu durumda ihmal etme
Minikturtageliyor Gunes_84 ben çatı muanesini 36. Haftada oldum ☺️ Amin inşallah sağlıkla gelsinler 🤩
Gunes_84 Elif5361 oy maşallah sağlıkla gelsinler zaman daraldıkça heyecan korku mutluluk hepsini bir arada yaşıyoruz🥰
Gunes_84 Miniginannesiiiii halay 😂 maşallah 🤩 ben ayakta zor duruyorum. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏼 hepimize ❤️
Babyasia Gunes_84 Bende 39 haftalık oldum doğum baslamazsa perşembe suni sancıyla başlatılacakmis. Allah yardımcımız olsun..
Gunes_84 Babyasia Amin inşallah çok korkuyorum ama sezaryen de istemiyorum 😔 ilk önce kim doğurursa yazsın olur mu?☺️🤩
Babyasia Gunes_84 Hahaha anlaştık:)) inşallah sunisiz doğal yolla başarırız kullanıcı adını kaydediyorum :))
Gunes_84 zcelik millet 36-37. Haftada doğuruyor biz neden böyleyiz 😂 bizimkiler rahat içerde sanırım. Çocuklar çıkacak tekrar karantina başlıcak vakalara bakılırsa onlarda haklı 😂
Alev16 Gunes_84 hurma yiyin mutlaka günde en az 7-10 arası. Ilık duş alın plates topuyla hareketler yapın
Gunes_84 Alev16 Hurma yiyemiyorum 😔 midem kalkıyor. Başka bişey yiyemiyormuyuz doğumu kolaylaştıracak?