Hilalayzz 39+5 ten bildiriyorum doğmuyor 😂 doğum belirtisi hiç bişey yok 😂 inşallah bu totem tutar 😍 sizler nasılsınız kızlar belirtileriniz var mı ? 😍
misa6 Hilalayzz 39+0 kızım ne yazık ki dönmedii 🙄 sancı vs zaten yok, Yarın tekrar kontrol eğer dönmemiş olursa (kiii doktor çok ihtimal vermiyor artık dönmesine) sezeryan için gün verecek 🥺
Minikturtageliyor Hilalayzz 39+0 ve ne açılma ne sancı var 🥺internetten video izleyip hareket yapıyorum, squat, merdiven inip çıkma Allah ne verdiyse hepsini deniyorum 😂 kafası çok aşağıda ama belirtimiz yok 🥺
Hilalayzz misa6 benimki doğum pozisyonunda dedi geçen hafta ama o kanala girdiğini mi belirtiyor bilmiyorum 🤷♀️ Son ana kadar dönebilir diye okumuştum inşallah döner sizinki de ☺️
Hilalayzz Minikturtageliyor benimde öyle yapmadığım şey kalmadı 😂 dolap filan sildim bugün ama hala belirti yok 🤷♀️😂
Asyadone Hilalayzz nasıl birşey cnm bendende sümüksü sarı yoğun bir şey geldi illa pembemsi olması lazm ilk dogumumda pembeydi ama bu sarı sümüksü yoğun birşey
Hilalayzz Asyadone benim küçük kanlıydı kırmızı hatta hala her tuvalete girdiğimde kanlı akıntı geliyor
rosatue Asyadone jöle gibi sarımtrak akıntı benden de geldi. Google’a baktım nişan sandım 🥺 doktor değil dedi kalbim çıt ben de 39+0