Cgldy Mehtapbalaban yok hiç bir kötü alışkanlığım yok aksine hamile kaldığımdan beri çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Sebebini söylemedi havuç suyu iç bol bol belki düzeltebiliriz dedi 🤷🏼♀️
Esan Oykum_06 34 haftaligiz hem zaman gecmiyor gibi hemde cok cabuk gecmis diyorum bir yandan. Korku hic yok bir an once o gun gelsin istiyotum 😊 sezeryan olacak bu arada
Akkoyu Esan ne ara aldınız günü ya ben hiç bilmiyorum normal mı olacak sezeryan mı olacak ne zamn olacak hiç bilmiyorum
Hafizeplt Oykum_06 34+1 az önce işten izin aldım çıktım ayaklarım çok ağrıyor şişiyor çok bi sıkıntım yok ağırlaşmanın dışında ama bu ara ayaklarım aşırı şişiyo mide zaten herkeste aynı 😅
Avgulsah59 Oykum_06 Amiiiin inşallah son günler geçmiyor. İlk hamileliğim çok sabırsızım minnoşun yüzünü görmek kokusunu içime çekmek istiyorum artık ☺️😍
Elif004 Cgldy aynı durumu bana da söyledi doktor canım. Bebeğin eşi biraz yaşlanmış dedi. Bayramdan önce gitmiştim. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak. Pazartesi de tam 36. Haftamda olacağım.
pitircikannesi Oykum_06 ben de 34+2yim. Ben de çok heyecanlıyım acaba ne zaman gelecek merak ediyorum. 🤗
Glcn22 Oykum_06 sıcaktan eriyecekmişim gibi hissediyorum uyku zaten yok oturamıyorum nefes alamıyorum oğluşum gelse de karşılıklı şöyle bi keyif çatsak diye bekliyorum 🤦🏻♀️💙😂