busracnbk ErdemirinAnnesi ben de bu durumdayım sürekli acaba suyu azaldı mı , kordona dolandı mı, kakasını yapmış mıdır , iyi midir falan kafamda sürekli deli sorular 🤦🏻♀️🙄 analık zor işmiş 😂
Mrv-dc Bende 35+4 üm. Karavanla tatile çıktım, hatta yolda olurda erken doğum olursa diye anne bebek çantalarını yanıma aldım😊 keskin tekmeler ve arada kasıklarda baskı oluyor ve en çok uykusuzluk sıcaklar zorluyor.
Pirincveannesi Oykum_06 hagtalarımız aynı sizinle bol hareketlilik var gece uyutmuyor sabah gözümü açamıyprum gün içinde çok sıcak zaten artık balkona leğene su doldurup içine oturasım var 😂 evi bok götürüyo ve sıcaktan temizlik yapamıyorum onun dışında ha geldi ha gelir heyecanı var bakalım Allahım hepimizi hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza 🙏
Oykum_06 Pirincveannesi yaaa aynen çook sıcak 😓 son haftalarda iştahım artmaya başladı. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Hep yiyesim geliyor. İlk gebeliğim inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza💜
Pirincveannesi Oykum_06 amin inşallah bende öyleyim sürekli bişeyler yiyesim var ama ne yiyeceğimi bilememkde var artık beslanme konusundada cozuttum sabah güzel güzel kahvaltı tabağı hazırlarken geçen poğaça yapmıştım her sabah kalkıp sadece onu yiyorum bakalım nr olacak doğumada 32 gün kaldı götümü toplamam lazım artık😂
Oykum_06 busracnbk endişe ve kaygılar oluşmaya başladı. Heyecanlanıyorum zaman daraldıkça 😓🤦🏼♀️ İlk gebeliğim birde bebek büyüdükçe baskı yapmaya başladı artık
busracnbk Oykum_06 benim de ilk , aynı şekilde baskı yapmaya başladı ayağa kalkınca biraz bekleyip öyle hareket edebiliyorum , adet sancısı gibi karnım ağrımaya başladı ara ara yarın kontrolüm var gidince sorucam bi doktora bakalım 🤔
Oykum_06 Avgulsah59 yaa inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi 💞 ben sezaryen istemediğim için 39-40 haftaya kadar bekleyelim dedi dr.
Avgulsah59 Oykum_06 Amiiiin inşallah son günler geçmiyor. İlk hamileliğim çok sabırsızım minnoşun yüzünü görmek kokusunu içime çekmek istiyorum artık ☺️😍
Oykum_06 Addile inşallah kavuşacağız😍 sabırsızlıkla bebişlerimizi bekliyorum🥰🥰 sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza inşallah 🌸
hepoyleolurzaten Oykum_06 35+3 olduk bizde 🥰 hazırlıklar devam ediyor gün gün böldüm yavaş yavaş kendimi yormadan halletmeye çalışıyorum. Heyecanda fazlasıyla var tabii 🤭 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza İnşallah 🤲🏻
Oykum_06 Pirincveannesi ne olacak bu kilolar🤦🏼♀️ Herkes verirsin yaşın genç diyorlar ama bilemiyorum😂 73-74 kiloyla hamile kalıp 108 kiloyum şu an allahtan boyum varda kurtarıyor yoksa küçük varil gibi yuvarlanırdım ortada😂
Oykum_06 Morvy benimde öyle 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Endişe ve kaygılarım başladı. Acı eşiğimde düşük bilemiyorum ne olucak 😓 haftalar azaldıkça bende darlanmaya başladım.
Pirincveannesi Oykum_06 hahhahaha kız güldürdün beni ben 43 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum ama bende kilolarım gitmesin istiyorum inşallah çok gitmez benden yoksa gene aynı kiloya düşmek istemiyorum 😣
Guzelannehnm Oykum_06 kızlar bugün 35+0 olduk ama dün doktora gittiğimde 36+1 olarak gördü normal midir bu durum sizce
Morvy Guzelannehnm çok normal bende 35 haftalığım bugün benim en başından beri ultrasonda hep 1 hafta önde gözüküyor bu bebeğin kilosuyla alakalı bişey
Akkoyu 35+2 haftadan merhabaa ☺️ Ay bende korku heycan endişe hepsi var hastanem 1,5 saat uzaklıkta ay yolda doğurur muyum diye korkuyorum 😅 agrılarım var bilmiyorum ne zamana kadar devam edicek böyle 😊
busracnbk Akkoyu dün doktor banu çiftçinin bi videosunu izlemiştim ilk gebeliklerde belirtiler olup da doğum başladığında en erken 4 saatte doğum gerçekleşir , öyle hemen yolda falan doğum olmaz eviniz hastaneye uzaksa hemen paniğe kapılmayın diyordu videoda canım .