La_Liberte Boncugummmm özel hastane ise direk hastaneyi ara onlara test sonucunu öğrenmek istediğinizi söyleyin. İnşallah güzel haberler alırsınız .
Boncugummmm Rumrumrum bnm de düşmüyor cogu bu cok onemli yarın için bna 2 kaybm cvar yarn sonca göre kan sulndrcım başlanıcak
Boncugummmm Sedaaaa2 eşime verirler mi canm sabah 4 de gelıcek gelirken bari tc numaramı söyleyimde ögrensin ya
Masal53 Boncugummmm e nabızında görünür yada hastanenin sayfasına gir kimlik numarası barkod numarası vs. Yazarak da bakabilirsin
Boncugummmm Sedaaaa2 aradım acili canım telfonla vermıyolar. Sabh ewe gelmeden bari gitsin de ögrensin nasıl bi durum anlayamdım
Sedaaaa2 Boncugummmm cok sinir bozucu bende 9 muş mesai saati sizin gibi böle aradm işde yok kacıncı poliklinik yok baglıyorum açan eden yok artık eşim gitti de aldı
Boncugummmm La_Liberte özel deildi canm dewlet dedgni yaptım ama tefonla blgi vermedi gelip doktrnzdan ögrenceksnz dedi
Boncugummmm Sedaaaa2 gemde nasl vllahi başıma agrı girdi eşim olsaydı 1 dkk beklemezdim uzak kndmde gidemezdim ya. Yarın vermezler mi soncumu acba bu seferde yok derler kesin
Sedaaaa2 Boncugummmm cırlayınca bi verıyorlar var ya sonrada diyorlar saglık çalışanına neden böyle davranıyorsnz güzelce gir sisteme yok illa zorla olacak ama verirler bence
Rumrumrum Boncugummmm yarın gitsen yarında verirler sıkıntı olmaz inşallah tutmuştur Allah hayırlısını nasip etsin adet gününe daha varmı canım
Boncugummmm elfmoom canm hastanesnn sitesinede girip bakyorum dier e nabza yönlendryo bn anlamadım. Dier hastanenn ckmynca direk bakardım burası neden böyle bilemedim. Beklerm sabh giderim olmadı
Cinarinannesiiiii Boncugummmm hastanenin adını yaz googkeye elindeki barkodla protokol noyu gür cikiyo hemen ben Çiğli devlet hastanesi tahlil sonuçları yazıyorum sonuçlar a doktor bakmadan ben bakiyorum