Boncugummmm Bgun saat 2 gbi beta ya acilde baktırdım fakat e nabzda gözükmüyor. Eşim gececi oldgu şçin tekrar hasta eye gidemedim nasıl ögreneblriim. Hastanenın sayfasına da giriyorum tahlılı ogrenmek için ama yok girmıyor
elfmoom Boncugummmm e nabıza bazen bi kaç gün sonra düşüyor hastane sisteminde maks 3 saat içinde görebilirsiniz
balpetegim_35 Boncugummmm özelde verdiyseniz hastaneyi arayın onlar bi kod veriyor öğrenmek için o kodla siteden öğrenebiliyorsunuz . Özelde verilen tahlil sisteme düşmüyor ben 6 ay önce verdim düşmedi .
Boncugummmm Avciii eşime sonuçlarınz cıktı dıye mesaj gelince merak ettim sürekli girdgim den galiba düşmedi dha
derya46 Boncugummmm bende verdim kan hic dusmedi e nabiza kayboldu gitti kanım hastanede sorduk hatta taa laboratuar a gttik esimle nezamn cikar diye meger laboratuar da sikinti varmış merkeze gondermisler ordanda 4 5 saat sürer dendi eve geldik gece baktim yok ertesu gün baktim gene yok sonucum e nabizda ne yaptilar kanimi bilmiyom 🤷♀️
Boncugummmm Avciii saglık ocgna vericektm canmda ılk orya vermiştim aynı yerde verin labrotuarda fark oluyor dediler bırde 2 kaybm var yarın randewum var kan sulandrcı baslatcklar duruma göre o yuzden bulamayınca canm skldı
marbling10 Boncugummmm genelde hastane sitesinde daha erken yayınlanıyor ama giremiyorum demişsiniz🤷 mecbur bekleyeceksiniz maalesef. İnşallah sonu hayırlı çıkar
Sedaaaa2 Boncugummmm vallaha aynı durumu yaşadım düşmüyor 6 haftalıgım düşünün hala yok e nabıZda eşim ta gidip aldı benım
Boncugummmm Sedaaaa2 eşime verirler mi canm sabah 4 de gelıcek gelirken bari tc numaramı söyleyimde ögrensin ya
Rumrumrum Boncugummmm benim e nabız uygulamadan vs olabilir ama benim acilde verdiğim tahliller nedense e nabıza düşmüyor inşallah seninki öyle değildir düşer
Boncugummmm Rumrumrum bnm de düşmüyor cogu bu cok onemli yarın için bna 2 kaybm cvar yarn sonca göre kan sulndrcım başlanıcak
Deletedmom_33 Boncugummmm Benimki e nabiza düşmedi eşim gidip sonuç çıktı yerinden TC ile çıktı alıp geldi