Prensesiminyolculugu Güzeller merhabalar şimdi ben 25 haftalık hamileyim ve sadece 4 kilo aldım ama bebeğim gayet iyi kilo ve sağlık olarak çok şükür yinede kafama takılıyor sizde durumlar ne 🤔
Nazlican1994 Prensesiminyolculugu 30+5 günlük hamileyim 5 kilo aldım canım ama bebişim önden gidiyor. Yediklerimizden bebeğimiz besleniyor demek ki bi sorun yok yani 🙂
Minik1bey Prensesiminyolculugu sakin ol canım 24 kilo almış biri olarak söylüyorum bunu 😍 Tadını çıkar bu günlerinin doğum yapınca benm gibi o hallerini özleyeceksin 😍
Prensesiminyolculugu Koylu_guzeli bulantıların mi geçmedi canım bebeğin iyiyse sorun yok zaten 6 aydan sonra alıyorsun diyorlar ama insan bir kendini kötü hissetmiyor değil
Prensesiminyolculugu Nazlican1994 evet galiba öyle oluyor ben sağlıksız kilo yapacak şeyler yemiyorum pek sanırım ama mesela kasardır yoğurt meyve öyle şeyler yiyorum onlarda bebisime gidiyor ☺️
Prensesiminyolculugu icedearth yalnız değilmişim bende böyle giderim gibi geliyor kiloyuda seviyorum meraklıyım ama alamadım olsun 😅
Koylu_guzeli Prensesiminyolculugu bulantilarim 17 haftada bitti ama hicbir sekilde istahim yok esim zorlamasa ağzıma birsey sürmem herhalde 😅ama çok şükür bebegin gelişimi iyi
icedearth Prensesiminyolculugu yok yok sonradan hareket kısıtlanıyor çok fazla ben kilolu olmadığım halde zorlanmaya başladım yani
Prensesiminyolculugu Koylu_guzeli benimde iştahım yerinde ama gün içinde değil aksam olmaya başladığında bir açılıyor bazen fare gibi geçiyorum mutfakta gece 🤣
Prensesiminyolculugu Minik1bey ayy masallah sana valla ben seviyorum kiloyu hayatımda hiç 54 kiloyu geçmemiştim bebişim sayesinde 4 kilo aldım hala ondan gözüm aç 🤣
Dilaraursavas Prensesiminyolculugu benjmde 28 haftalik toplam 4 kilo aldim doktorum cok memnun cok kilo alinca saglikli olucak diye bi kaide yok bebisler besleniyor hic takmayin kafaniza💘
Prensesiminyolculugu Dilaraursavas doğru evet bir yandan o konuda içim rahat doktorumda gayet iyi diyor ama alanları duyunca imreniyorum 🙈😍
Prensesiminyolculugu Momy11 6.ay bitsin su icsen yarar diyor annem ama bakalım bende bekliyorum azıcık alsak fena olmaz 😅
DemetF Koylu_guzeli ben normalde de okuz gibi yerdim kilo almazdim simdi aliyorum o yuzden dikkat ediyorum dikkat etmek zor is istah olmasa dikkat diye bisey de olmayacak :)
Koylu_guzeli DemetF aynen gerçekten öyle, aman bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 🥰🥰🥰
Aminegul Prensesiminyolculugu ben 21 haftadayim 2 kilo aldim ama karnım gayet iyi top gibi duruyo anlamadim. Ödemde yok ilk kizimdada olmamisti. Tartiliyorum 59 kiloyum ama görünüsde bi 6-7 kilo almis gibiyim
Prensesiminyolculugu Aminegul bazı insanlarda hemen bir kilo bile fark eder alınca canım belki senin de öyledir bende zayıf olduğum için hemen fark ediyor alıp verince ☺️
Minik1bey Prensesiminyolculugu Alırsın alırsın bende 3 ay hiç kilo almadım sonra bianda almaya başladım hızla 😂