lentil ZumrutHanim d vitamini ocean mummy omega 3 çoğunlukta olan multivitamin ve demir kullanıyorm 20.haftadan beri
Mucizem4111 ZumrutHanim ikiz gebelik benimki doktorum imom omega verdi 13 haftadan beri haftada 3 gün kullanıyordum 20. Haftadan sonra hergün kullanmaya başladım.
ElifB08 ZumrutHanim bana doktorum son aylarda kullanırsın dedi bir takviye vermedi 🥲 20 haftalığım bende
Mucizem4111 ZumrutHanim alıyorum ferrum hausmann fort diye Demir ilacıda kullanıyorum hergün evet ikiz gebelik
ZumrutHanim Mucizem4111 ben de gunde 2 ferrum fort ve innate ile microbone aliyordum ama bu firmanin tum urunleri sorunlu doktorum israrla değişmiyor
ZumrutHanim ElifB08 israrla ayni seyleri yaziyor en son siparis gelen microbone yine bozuktu degisirmisin dedim bukez de kes dedi kesince d vit. nerden alicam acaba surekli evde istirahat halindeyim
Mucizem4111 ZumrutHanim ben iki doktora birden gidiyordum benim doktorumda normalde ferrum fort veriyorum dedi ama diğer doktor ötekini verince elimde olduğunu görünce bunuda kullanabilirsin dedi. Sizinde ikiz sanırım
ZumrutHanim Mucizem4111 Evet. ben furrumi sabah aksam aliyorum demir cok onemli sabahaksam al dedi ama şu gicik vitaminleri degiştirtemiyorum kesin anlasmasi var firmayla
ZumrutHanim ElifB08 aslinda guvendigim eczaneden sipariş ettim ama sıkıntı eczanede degil urunun kendisinde
ZumrutHanim ElifB08 Baska bi ecz. osteocare dedi sanirim araştıracağım. suan kalsiyum d vit. magnezyum tamamen kesilmis oldu :(
svl0787 13.haftadan beri magis OMEGA 3 kullanıyorum iki hafta önce kan değerlerim düşük çıktı FERAMAT başladık 21 haftalığız şuan haftaya kontrol var devam edecek miyiz daha bilmiyorum