Nuremo Merhaba anneler son günlerini yaşayan anneler nasıllar bakalım? Duygu, psikoloji ve sağlık durumları ..? Biz bazen çok enerjik bazen ise çok bitkin oluyoruz☹️ ara ara vajinama baskıdan başka hiçbir belirti hissetmiyorum sanki dogmayacak gibi 😂🙈 He birde nst de hiç sancı yok ☹️ Sizde durumlar nasıl???
Yarendeniz Nuremo yarın sabah spinal sezeryan olucam heyecan korku hepsi birarada bu gece uyku girmez gözüme artık 🤦🏼♀️
Selmapiskin Nuremo vajinaya baskı dan başka belirti yok aynı benimde. Son zamanlar da kendimi hep yatış modunda buluyorum. Ama biliyorum enerjik hissettiğim gün doğurcam 😝😅😇
Nuremo Sldaygn evet cidden hava çok sıcak bende artık sanki organlarımda yatıyormuş gibi hissediyorum bebegi 😂🙈
Nuremo Yldrmygmr Allah yardımcımız olsun canım başka doktorada gözük özelde bazen öylr çatın dar filan diyebiliyorlarmıl
Yaseminkcr Son 9gun aynı sıkayetler var bnde de vajınada agrı oluyo arada kasıklarım agrıyo belıme bıcak saplanıyo gıbı agrı gırıyo beklıyoruz yanı hıc bır belırtıde yok..
Nuremo Yaseminkcr canım kasıklardan başlar sancı diyorlar en son ne zaman nst girdin ☺️ Ayy hadi inşallah
Yaseminkcr Pazartesi nstye gırdım sancı da cıkmadı acılmada yok dedı doktor bakalım bekliyoruz gelmesını😊😊
Nuremo Yaseminkcr sandalyeue oturup kalkma hareketi yap açılma yapıyormuş banada dedi doktor ama kaç kez yaptın diye sor hiiiiçççç 😂🙈🤷🏻♀️
Yaseminkcr Nuremo pazartesi gırdım canım nst ye cıkmadı ama bısey yarın kontrolum var bklm gıdıcem dun çok bel ve kasık agrısı oldu bugunde yuruyunce vajinaya batma gıbı bısey oluyo
Yldrmygmr Nuremo hamile kalmadan oncede muane olmustum ozmanda soylemislerdi ablamdada ayni sorun vardi bakalim bekliycemm artik doktorum cok ii baska doktora gitmek istemiyorum aslinda
Enesefe Nuremo çok da cesaretli sayılmam ama çok da ara verme derim yaş ilerlilerledikçe zor oluyor ben 6 yıl sonra ikinci.oldu😀😀
Nuremo Enesefe ay maşallah ☺️ Hamile olmadan önce hep 2 yaşına gelince 2. Yapcaö diyordum şimdi çookkkkk zor gözüküyor 🙈
Enesefe Nuremo bizde öyle düşünüyorduk ama hem şartlar hem de geçirdiğim rahatsızlıklar bu yıllara taşıdı 😀😀😀
Nuremo Yaseminkcr koltuga otursam geri kalkacak halim yok kaldı ki oturur pozisyonda bile duramıyorum illa yayılcam 😂 Neden çünkü bebegim sıkışıyor artık 😒😒
Nuremo Yaseminkcr benide doktor çok sık görmek istiyor ya neden kii? Normali haftada 1 kez degil mi 🤷🏻♀️
Nuremo Yarendeniz Allah yardımcın olsun canım bebişine kavuşuyorsun inşallah mükemmel bir uyku çekersin yarın ilk mesai başlıyor 😂😍🙈
Nuremo Yldrmygmr genelde doktorlar çatısı dar olanları sezeryana yönlendiriyor sizin doktorunuz birşey dedi mi peki ? Beniöde en büyük korkum buydu şimdi ise başka başka şeyler ☹️