alininannesiii Beypazarı sade soda alın derim diğer sade sodalardan çok farklı içimi var ben sade soda içemezdim ta ki Beypazarı içene kadar A101 de satılıyor mutlaka deneyin
Elif0712 alininannesiii evet artik oyle yapayim sadeciceyim bi faydasi olsun bari napiyim canimda surekli meyveli istiyor
Elif0712 Ozgu01 asit olmadan olmuyor sanki gebelik oncesi tuketmezdim suan gebeliktenmi sicaktanmi nedir bi o kesiyor beni
Seda_nrr Elif0712 ben hamilelikten öncede severdim hamileliktede ilk aylarda şişkinliğim çok oluyordu rahatlatıyor diye günde iki tane içiyordum 😂
Sevilss Elif0712 zararlı bi tanıdığımız da senin gibi içiyordu bebeğin magnezyum fazlalığından bıngıldağı erken kapanmış doktor çok soda dan olmuş demişti birde sade yada limonu sıkıp iç meyveliler zarar lı
Haticeozensen [silindi] aa bunu bilmiyordum alırken magnezyumun yüksek olmasına dikkat ediyorum sadece 😊
[silindi] Haticeozensen magnezyum miktarıda çok önemli tabi doğal mineralleri vücudumuza alabilmek için içtiğimiz için ama sodyum miktarı düşük olursa hem tansiyonu etkilemez hemde ödeme sebep olmaz dikkat etmekte fayda var ☺️ Hamilelikte ödemde başa bela oluyor 🙄
supermomss Elif0712 doktorum bana önermedi. Onların h faydası yokmuş tadı güzel özellikle çileklinin 😅 ama çok içiyorsunuz bence o kadar içmeyin derim çok şekerli sadesinin içine limon sıkınca biraz daha içilebilir aromalı oluyor
Elif0712 supermomss ya ben hep maden suyunun meyvelisi olarak biliyordum faydali diye icerdim meger iste faydasi yokmus onuda yeni ogrendim