Elifk21 kbrabck Zezeeeyyldrm Medical türkan hoca gayet yenilikçi ve normal doğumu destekliyor. ben memnunum. Ben de çok araştırırım her şeyi fikir alışverişinde bulunup danısabileceginiz biri
rututu Elifk21 çok teşekkür ederim ben yaşamda zeynep burcu şekere gidiyorum doktor hanım çok tatlı biri ama çok yoğunluk var hastalarda bu yüzden biraz aceleye geliyor gibi hissettim
rututu Zezeeeyyldrm ya çok tatlı bi hanım ondan yana pişman olmazsınız gittikten sonra yorumunuzu düşüncelerinizi merak ediyorum 👀
minnakanneeee Zezeeeyyldrm medicalda Songül hanıma gidiyordm herkes Zeynep hanımı övdü burda olsun çevrem olsun bide ilk doğumum Zeynep hanıma gittim heyet memnun kaldm çok iyi bir doktor
Zezeeeyyldrm rututu yazarım buraya bende normalde burda yaşamıyorum ailemin yanına doğuma geldim onun adını duydum da bakalım umarım severim😀 aslında devlette de gitmek iisterim ama işte şansa doktor yok
rututu kbrabck ben de bilmiyorum doğum ücretini🙄 @Elifk21 hanıma soralım belki o biliyordur doğum ücretini👀
Zezeeeyyldrm kbrabck randevular açıldı bu hep erkektii hatta dün bi kadın doktorunda randevusu açıldı yeni gelmiş sürekli takipp etmelisiniz