nazlisamac35 37+4 haftalık hamileyim sabahım akşamım gündüzüm gece ne zaman sancım olucak ne zaman doğurucam ne zaman nişan gelicek diye diye geçiyor doğurmak istiyorum ama felakette korku var içimde doğurup bu belirsizlikten çıkmak istiyorum artık 😔
depsizoo nazlisamac35 😂😂 bana benziyon sankim 37+5 iz bizde bende doğurmak istiyom nişan mişan bişi gelse diye dört gözle bekliyom
Mirayy2 nazlisamac35 40+4 haftalık oldum ve ne sancım var ne açılmam sadece dünden beri 2 3 kere jölemsi sarı katı kıvamlı mukus geldi başka da bişey yok bekliyorum inşallah kendi sancılarım gelir 🤷🏻♀️ 3. Doğumum diğer ikisi suni sancıyla oldu gece uyuyamıyorum resmen stresten sıkıntıdan 😔 aklımdan çıkmıyor kendim sancılarım gelsin istiyorum 😔
nazlisamac35 depsizoo vallahi bendede al o kadar her tuvalete girdigimde nisan gelmismi diye bakiyorum jer belim agridiginda acaba sancimi diye gözluyorum
Zelihauzn Mirayy2 bende o durumdayım ne ağrı ne sancı tık yok suni sancıyla olur gibi geliyor ilk gebelik bide nasıl oluyor acaba suni ile doğum 🤷♀️
nazlisamac35 korkmazkubra ay o kadar uzun surmesin bugun evin merdivenlerini inip cikmayi dusunuyorum
Mirayy2 korkmazkubra bana dün yatış verdiler kabul etmedim çıktım çünkü açılma sancı yoktu hiç tekrar suniyle mahvolmak istemedim 😕 bekliyorum zamanı gelince kendileri gelir Allah’ın izniyle 🤲🏻 Birde devlet hastanesi kimseyi de almıyorlar tek başınıza o sancılarla sürekli nstye bağlı kalarak çok zor oluyor
Hanife00 nazlisamac35 aynı durumdayız gören soruyor sen daha doğurmadın mı diye insanın moreli bozuluyor
nazlisamac35 Hanife00 ay sadece gorenler olsa yine iyi mesaj atiyorlar ariyorlar sen daha dogurmadinmi diye
Mirayy2 Zelihauzn kişiden kişiye değişiyor kimisinde açılma çabuk ilerliyor doğum hızlı oluyor ama benim gibi olanlarda baya çekiyor 😀 ondan dolayı bekliyorum kendi sancılarım gelince gidicem inşallah gelir
nazlisamac35 Zelihauzn benimkide ilk gebelik suni sanci istemiyorum kendi sancimi cekmek daha iyi gibi geliyor ama sorun şu ki yalancı sancı bile yok