SutlacimiYedimmiBen Selam normal doğum yapmis anneler veya yapacak olanlar bebeginizin bas cevresi kac cmdi?
KZeynepk SutlacimiYedimmiBen bu durumu kara kara düşünüyorum canım 36 haftalikken doktora gittiğimde 94.54mm çıktı başı eger doğuma kadar 100 olursa normal olmaz dedi doktorum 🙁
Morvy SutlacimiYedimmiBen cm olarak bilmiyorum ama benim 2 hafta önde çıktı baş çevresi nolcak bilmiyorum bende merak ediyorum😳
Gonul_enes SutlacimiYedimmiBen kizimin 34 oglumun 37 cm di sanirim,oglumun kafa zor cikti cok zor bi dogumdu, ikiside normaldi
SutlacimiYedimmiBen Bnm bebeğiminki 36 cm di dogurdugumda normali 35 diye okudum her yerde o yuzdenmi zor çıktı diye düşünmüyor degilim hani
SutlacimiYedimmiBen KZeynepk bnmkinin kilosuda coktu iri bi bebekti ama beni yoran basinin cikis asamasi olmustu o yuzden merak ettim bas cevresi 36 cm doğum raporunda bnm gibi zorlanan oldu mu acaba 🤭
KZeynepk Morvy benimde 2 hafta önde canım BDP 100 olduğunda yani 10 cm oluyomus o zaman normal olmuyo dedi doktorum ben normal istiyodum şimdi bebeğim erken doğsun istiyorum büyümesin daha fazla kafası diye
hilal90 Morvy bu yüzden sezeryana yönlendirdi doktorum.Başı kanala yakındı 38.haftada çatı muayenesi ile son kararı verdi.Normal doğumda yıpranırsın dedi bu yüzden sezeryan.
KZeynepk SutlacimiYedimmiBen 35 te oldum ama sancım olduğu için oldum şimdi haftaya olucam çatı bakalım ne dicek doktorum
SutlacimiYedimmiBen Gonul_enes demkki kafa büyüklüğü gerçekten zorluyor bnmde ilk oglum erken dogmustu kafasi kucuktu bu kadar zorlanmamistim
Gonul_enes SutlacimiYedimmiBen bence cok zorluyor bende bizzat sahit oldum, isin kotusu benim terslikler silsilesi oldu, kafasi cikmadi o cikti esi dusmedi, esini cikarttilar pihtilar kaldi allahim ne cektim yaaa… cok zordu
Mores SutlacimiYedimmiBen yırtılmak üzereymiş onayımla kesi attı. Açıkcası ben memnun kaldım estetik dikiş attı doğum sonrası süreci rahat atlattım