1PrensAnnesi SmyySyl her ikinizde 2017de kan değişimi evresindesiniz son adet tarihin 7eylül fakat dediğin gbi bittiği dönemde doğum günün geçtiyse yani sen hamile kaldğnda doğum gününü aşmışsan kız😍 çok nadir ve değişik bi tarihi tutturmuşsun valla bravo😍
SmyySyl 1PrensAnnesi rus takvimi oyuzden yanlıs hesaplıyor dmiii😂😂😂 ahahaaha bana da ondan degisik geldiii anlayamadım
1PrensAnnesi BegmkbraKansiz tabi tam gün ay yıl olarak verin tarihleri bide son adet tarihini bakaym💕
PnarPerinel 1PrensAnnesi Banada bakabilirmisiniz?13 haftalık hamileyim 2 kere ultrasyona girdim hep bacakları kapalı açmıyor🤗
SibelEmrahAcman 1PrensAnnesi banada bakarmısın lutfen ben 18 01 1990 esim 01 01 1989 son adet 19 eylül
Esranur Bugun doktor kontrolum vardi kizabenziyor dedi birazcik sakladi kendini gormek icin baya bekledik 😂bi dahakisefere deisir mi bilememama icime hep kiz geliyordu
ikizannesiFilizkaradogan lleylaa bende ilk günden beri yogun bir şekilde erkek hissediyorum etrafımdakilerde oglun olur diyor dr yüzde 60 kız dedi haftaya randevum var bakalım hayırlısı tam tersimi cıkacak hislerim acaba 😃😃
1PrensAnnesi SibelEmrahAcman ikinizde 2017 de yenileme yaşamışsınız ama geç olan sen olduğun için KIZ çıkıyor 💕
tugcemre SmyySyl canım erkekleride hesaplıyruz ya onda kan aldırdıgı zaman bızdede adet günü cünkü kan aldırıyor gibi oluyruz ondan cnm
Kevser112 lleylaa aynen merağımız birazda alışverişi sevdiğimiz için sanırım 😂 cinsiyet neyse ona göre almak için👶🏼
tugcemre 1PrensAnnesi 21.09. 1992 eşim 28.09.1992 ben en son adet 15 eylül bebegımın tahmını dogum tarıhıdr 23 hazıran
1PrensAnnesi tugcemre erkek çıkıo ama senin doğum gününden sonra hamile kaldıysan kız çünkü senin kan değişim senenmiş 2017 ☺ Hamile kaldığını tarih 28etlülden önceyse erkek sonraysa kız❤