Tyk53 lleylaa annenin hisleri dogru ckıyor genelde ama ekşi tatlı muhabbeti hic tutmuyo canım😃 ben bastan beri oğlum olck diye hissediyodum rüya flnda görmüstüm sonra 11.haftda kız dediler renkli ultrasonla 15.hafta oğlan oldugunu gördükk 🙂 ve deli gibi limon yiyorumm ekşi şeyler
lleylaa Tyk53 ay ben hayatımda hicbisey i bu kadar yoğun hissetmemistim 🙂 tatlara göre belli değildir bence de , çünkü ben tatlı da yiyorum ekşi de 🙂
SmyySyl 1PrensAnnesi cnm bana baktiğinda kız demiştin rus takviminde o yöntem otomatik bakılıyormuş ama anlamadığım nokta en son kan yenilemsine göre demiştin bazılarıda en son adet dönemine göre diyor hangisi doğru anlayamadım 🙊 cnku ikisine gore yaptıgımda farklı ckıyor nasıl olması laızm tam olarak🙈
1PrensAnnesi SmyySyl cnm mesela 10 aralık doğum günün eşininkide 10 mart ve sen 10 kasımda gebe kaldın bebek erkek oluyo çünkü en son eşinin değişimi olmuş 10aralıktan sorna olsaydı da kız oluyodu tabi bunlarda yılda var ben sana kısaca aktardım
tugcemre SmyySyl canım erkekleride hesaplıyruz ya onda kan aldırdıgı zaman bızdede adet günü cünkü kan aldırıyor gibi oluyruz ondan cnm
lleylaa Sonay ben de deli gibi portakal mandalina tüketiyorum, rabbim hayırlısını versin inşallah, bakalım 🙂
lleylaa Alinmavi eşimi de ben mi etkiledim bilmiyorum ama o da kız hissediyor, rabbim hayırlısını versin inşallah
SmyySyl 1PrensAnnesi canım eşim 17 haziran doğumlu bende 11 eylüll en son adet tarihim 7 eylül 7 eylül olduğu icin erkek diyo yanı adet uzunluğunu hesaba katmıyo aslında 7 eylülde adet oldum adetimden sonra hamıle kaldım o sıra doğum gunumde geçmiş oldu yanı ozaman kiz demesi gerekmez mi senin dedigin gibi doğru olan böyl olması lazım mantıken takvım bnu hesab katmiyor sanırım 😂🙈🙈 sence doğru söylemiyor muyum??😂
tugcemre 1PrensAnnesi 21.09. 1992 eşim 28.09.1992 ben en son adet 15 eylül bebegımın tahmını dogum tarıhıdr 23 hazıran
lleylaa SmyySyl bensimdi gitsem bebiş gösterirse cinsiyetini bellidir aslında ama bir hafta daha dayanacam, ay nasıl tuhaf bir duygu, kiminin hissi tutuyor, kimi yanılıyor 🙂
alparslanliva lleylaa ay aynı bende oğlan görüyodm erkek bebek kıyafetleri falan vardı hatta annemde onu görünce daha çok heveslenmiştik sonra hastanede eşimi odaya çağırmadılar ben çıktım kızmış dedim hadi canım dedi valla kız dedim 😄😄 çok şoka girdi
1PrensAnnesi SmyySyl ama yıl olarak hanginiz sondaysanız o oluyor.. biriniz 2015 birniz 2016 olabilir gbi
1PrensAnnesi SmyySyl her ikinizde 2017de kan değişimi evresindesiniz son adet tarihin 7eylül fakat dediğin gbi bittiği dönemde doğum günün geçtiyse yani sen hamile kaldğnda doğum gününü aşmışsan kız😍 çok nadir ve değişik bi tarihi tutturmuşsun valla bravo😍
SmyySyl 1PrensAnnesi ikimizde 93 cnmm sonuc senin dedigin gibi degil mi? yani 7 eylülde oldum 14 dünde bittim 14 dünü baz alirsam bitişii senin dedigin gibi oluyor
BegmkbraKansiz NilayKorkmazIlhan Alinmavi bende hep erkek rüyaları görüyorum kız olmasını istiyorum 🙂
Simgeanne lleylaa Rabbim gönlüne göre versin inşaallah 🙂 Aynen bugün tam 13 haftalık ama ya yanılma payını aza indirmek için bekliyorum napimm 🙂)
1PrensAnnesi BegmkbraKansiz tabi tam gün ay yıl olarak verin tarihleri bide son adet tarihini bakaym💕