meraklianne1 Arkadaşlar doğum yapalı 20 gün oldu ama dikişlerim düşmedi sizin kaç günde düştü endişelenmeli miyim diye bi sormak istedim😑
Omerhatice meraklianne1 benim 9 estetik dikiş 1 normal dikiş vardi .. o bir tane dikisde 10. Günde düşmüştü 👌 sizin kaç dikisiniz var ki
Linam6868 meraklianne1 bugün 2 hafta oldu benim dikişler de düşmedi soracaktım unuttum bugün gitmiştim hastaneye
H_myra1 Omerhatice ayy ne kadar çok dikişiniz olmuş kesi olmadımı yani dogum esnasında yırtılmamı oldu
merve_ozdemr0 Dikiş düşmesi 1 ayı bulabilirken bazılarında daha uzun zaman da düşer. Eğer eriyen dikiş atılırsa dikiş yaklaşık 7-10 gün arasında kendi kendine erir ve dikişleri yeniden alma gereği olmaz .
ezos meraklianne1 ya evet neden söylemiyorlar anlamıyorum bana da soylememislerdi iç dış dikişim vardı popoma kadar🙊
Minnakkkk meraklianne1 benim de bir ayı bulmuştu hatta bir ay sonra kontrole gittigimde dusmedi demiştim doktor bakımca eline gelmişti pıt diye 😀
meraklianne1 ezos benim o kadar yok aynada bakınca ama kaç tane bilmiyorum 😣😣 bazılarına diyolar bize demeyeni denk gelmiş
H_myra1 ezos her iki dogumum da da söylnedi bana neden söyle miyorlarki doktorum dikiş atarken 3 içten 3 dıştan atıyorum demişti
mrveknblt ezos popoya kadar mı 😥 doğumdan zaten korkuyorum daha çok korktum şimdi sezeryan korkum da var 🤦🏻♀️ günlük hayatınızda çok zorlandınız mi