Elsu26 minikbiranne1 16+6 olduk ama hala cinsiyeti bilmiyoruz 😂 kız olursa Leyla Sare erkek olursa Ramazan Efe 😊😊
Semaberay Elsu26 acaba ramazan ayı bebeğimi bende ramazan ayında hamile kaldım çok düşündüm bu ismi bebeğim erkek ☺️
Halimeege Semaemre28 ben çok severim cemre ismini ama koysammi diye. Bı düşündüm ama anlamı beni caydıriyo
Semaemre28 Halimeege çoğu yerden baktım koyulabilir diyor. Koyulması sakıncalı olan isimler arasında değil. Ama tabi tercih meselesi
Elsu26 Semaberay evet ramazan ayında hamile kaldım ama bu ismi seçme sebebim eşimin rahmetli dedesine olan düşkünlüğü adı geçse ağlamaya başlar onunla büyümüş çok seviyor 😊
gbyalcin minikbiranne1 cinsiyetini henüz öğrenemedik ama erkek olursa Barlas Kaan, kız olursa Melek Gülce dedik ama Gülce’den tam emin değilim 😊
svl0787 21 haftalık hamileyim cinsiyetimizi 13.haftada öğrendik kızımız olacak inşallah ismi de Gülse olacak 🥰
a_burcu_bur Bir_tospik_beklerken ayyy ☺️ kızım olsaydı Asel Lina koyucaktım 🙏🏻🥰 oğlum olucak Bilge Kağan istiyo babası 😂 ben erkek ismi bulamadım. Son karar bu gibi 🤷🏻♀️
Bir_tospik_beklerken a_burcu_bur hayırlısı olur inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Bilge Kağan hoş baya da ağır bir isim 😊 benimde oğlum olsa bende bilmiyordum ne bırakırım
bahtnurr1 @Fatma7245 erkek diye kesin konuştu detaylı ultrasonda , pipisini gördük ve hatta çiş yaptı yani baya net konuştu zaten özel olduğu için ultrason daha iyi onun