minikbiranne1 Teyzelerii biz bugün 4 aylık olduk ve cinsiyetimizi öğrendik kızım olucakmış çok mutluyum ismi Lila olucak belki Lila Naz olabilir Naz konusunda kesin değiliz ama kesin Lila. Sizin isimler neler cinsiyetler neler sohbet edelim azcık🤣
Bir_tospik_beklerken minikbiranne1 7 aylığız Asel Lina olacak inşallah Aden düşünmüştüm ama kızımla adem diye dalga geçerler diye çok etkiledilrr😄
Symazturk minikbiranne1 ismi Naz olanlar nazlı da oluyorlar ne kadar denk geldiysem öyleydi yani 🤭 sağlıkla gelsin kızınız . 35. Haftamız bitti Doğu olacak oğlumun ismi insallah 💙
minikbiranne1 Kbra_em Çok güzel isimmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağınıza alın Mete Alp’imizii❤️
smmamoms Kızımız olacak ama hala isim netleştirmedik Arya, Alâ Dua var seçeneklerde su an. Erkek olsaydı ‘Han’ olacaktı ama ☺️
a_burcu_bur Bir_tospik_beklerken ayyy ☺️ kızım olsaydı Asel Lina koyucaktım 🙏🏻🥰 oğlum olucak Bilge Kağan istiyo babası 😂 ben erkek ismi bulamadım. Son karar bu gibi 🤷🏻♀️
Semaemre28 22+5 reyiz bir kızımız olacak 🌸 Eşimin adı Emre Can kızımıza da Cemre çok istedi kendi adıyla uyumlu olsun diye 😅 Ben de Umay ismini çok beğeniyordum istiyordum Cemre Umay koyduk ❣️
Halimeege Semaemre28 işinize karışmak gibi olmasın ama cemre ismini koymak doğru değil çünkü ateş demek araştırabilirsiniz
bahtnurr1 21e kadar kız denilmişti isim konusunda o kadar zorlanıyorduk ki görmeniz lazım 😂 sonradan erkek denildi Yusuf Mert koycam babamın adı soyadı 🥰
Ayseee4238 minikbiranne1 31 haftalık olduk bizde oğlum olacak ins isminde Barlas Noyan koyacağız ins 💙
Semaemre28 Halimeege ben daha önce araştırdım çünkü koyulmasında bir sakınca yok caiz. Anlamı ateş olduğu için akıllara yanlış geliyor ama
Halimeege Semaemre28 ben çok severim cemre ismini ama koysammi diye. Bı düşündüm ama anlamı beni caydıriyo
esratpl minikbiranne1 İsimleri bulduk ama cinsiyeti öğrenemiyoruz😅 Kız olursa Mira erkek olursa Yağız🐥