Fasulyemibeklerken Kızlar 39. Haftamdayım ishal olmuşum ne yapsam geçmedi benim gibi olan varmı acaba
MerveAli1303 Fasulyemibeklerken Biraz su iç peşine hızlıca bir tatlı kaşığı türk kahvesi yut çözülüyor:) ama ağız kuruyken yapma boğaza yapışıyor öğürtür falan :)
Kvsraykt Fasulyemibeklerken yediklerinizi takip edin bakalım eğer patates muz gibi şeylere rağmen devam ediyorsa doğum yakın demektir bazen bağırsaklar kendisi boşaltım yapıyormuş bazen de lavman yapılıyor bol su için vücut su kaybına uğruyor
Fasulyemibeklerken elifinannesiiii Geceleri çok terliyorum acaba üşüttüm mü diye aklıma geldi fakat sabahtan beri lavabodan çıkamaz oldum peki sizin hala devam ediyor mu nasıl Geçireceğiz :))
Fasulyemibeklerken Prenses21 Ay inşallah gelsin artık ☺️ bu hafta da gelmezse zaten doktorum sezaryen le alacak
elifinannesiiii Fasulyemibeklerken muz yedim bugün 2 tane normalde bende muz hemen keser ama asla kesilmedi bilmiyorum ne yapacağız🤷🏼♀️
azraaaaa Bende 37 haftalığım bendede 10 gün öncesinden falan oldu birkaç gün sürdü doktora gittim ilaç vermedi bol bol su iç sıvı tüket dedi bana sonradan iyileştim kendiliğinden geçti. Bol bol su için sıvı kaybı yaşamayın diye
azraaaaa Fasulyemibeklerken aynen su kaybı olmadığı sürece bişey olmaz inşallah gebe olduğumuz için ilaçta önerilmiyor verilmiyor sadece bol bol su iç dedi bana bende öyle yaptım geçene kadar. İlla ilaç alacak olursanız da kendi doktorunuza gidin diğer doktorlar vermiyor çünkü
Fasulyemibeklerken azraaaaa Ben açıkcası sormadım bol su içiyorum geçmezse soracağım oda büyük ihtimal suyu çok tüket der ✌️
Emine_2020_robin Fasulyemibeklerken ALLAH yardımcın olsun canım tabi benimde bu cuma da ben doğum yapcam hayırlısıyla