Gmzoztrk45 Benim de var ilaç kullanıyorum her gün, 3 ün altında tutmaya çalışıyor doktor sürekli, ki çok şükür hep de 3 ün altında çıkıyor tahlillerim, her ay düzenli kontrolü yaptırıyorum
Lilaaa Goxun anladm canm gebelik düşünüyorum bu ay 1. 30 olmasna ragmen yine olmadı morelşm bozuldu o yüzden
Gmzoztrk45 Goxun Lilaaa evet 27.haftadayım, doğum sonrası ilacı bırakacağımızı da söyledi doktor yavaş yavaş, hamilelikten kaynaklı tiroid oluşmuş
Goxun Lilaaa bozulmasın moraliniz hiç keşke bende hamile kalmadan önce farkedebilseydim şanslısınız yani ;) ilaçlarınızı aksatmayın hiç muhakkak düzelir ;)
Goxun Lilaaa gebelikte çıktı benimde .öncedende varmış ama gebelik tetiklemiş iyice değerlerim çok yüksek çıkmıştı .şimdi çok iyiyim 🧚♀️
Fatmadumankorc Nursahyalinpenbe ben de 2. Ayımdan beri ilaç kullanıyorum 3.95di başladığımda şu an 1 ay geçti ve 5lere yükselmiş değerim her sabah içmeme rağmen ve 50mg kullanıyorum
Nursahyalinpenbe Fatmadumankorc doktorunuz ne diyor acaba düzenli kullanıldığında düşmeyenini duymamıştım hiç ben 25 mg kullanıyorum üstelik 8 haftada 1.8 e düştü