Pembepanterr Labim sonucu ne zaman sisteme düştü sizde sabah verdim hala bakıyorum sistemdr böyle bir kayıt yoktur diyor
Pembepanterr Arhbn Sabaha çatlamasam bari değerime bakacaktım kaç olmuş diye 😃 idrarda koyuydu baya ilk kanı verdim merak içindeyim
Barlas_mom Pembepanterr bizede haber ver benim bugün 1168 çıktı bu arada ☺️🙏🏼 İnşallah senin ki de güzel artmıştır canım
Pembepanterr Barlas_mom Yazarım kuzum ah bi girseler sisteme 😊 gecikmenin 1. Günü bakalım kaç çıkacak
Ozgesapmaz Mavi34 valla en son kan verdim kaç gün bekledim sonucumu. Aradım sağlık ocağını kanınızın sonucu çıkmamış çünkü kanınız kaybolmuş dendi. Umarım saçma sapan birsey yaşamazsınız
Burcu889 E nabıza geç düşüyor sağlık ocağının kendi sitesinden bakın bence akşam 6 gibi çıkmış oluyor
Pembepanterr Burcu889 Zaten oraya bakıyorum canım e nabıza düşmüyor labime bakıyorum ama ordada sonuç yok daha 😊
Barlas_mom Pembepanterr güzel çıkar Allah’ın izniyle 🙏🏼☺️ Hemde önemli olan düzenli artması herkesin değeri aynı olmuyor
Pembepanterr Deletedmom93428 Zaten e nabızı sormadım ki Labimi sordum sağlık ocağındaki barkodla bakıcam ☺️💕
Barlas_mom Deletedmom93428 tüm kan değerlerime betaya herşeye baktılar sağlık ocağında hepsi e nabızıma düştü gayet görüyorum