Aymina54 Hayırlı akşamlar hanımlar 33+5teyim ama hala kızıma bir isim beğenedim.. sizler kızlarınıza hangi isimleri vericeksiniz..banada fikir olsun@
Esygy Aymina54 Benim oğlum olucak ama kızımın adı Gökçe belki fikir olur oğlumuzun adınıda Göktuğ koyucaz inşallah 🌸
Asliiisirin Aymina54 ben kızıma afra ismini koyucam insallah 💞 anlamı: pembeye çalar beyaz renk, ayak değmemiş ak toprak
Busrakrkya Aymina54 benim kizim olsaydı eğer adını Hatice Hafsa koyacaktım ama oğlum oluyor Ömer Talha koyacam Allah’ın izniyle 😌
Aymina54 Asyaa02 arya kulağa hoş gelen isim ama anlamıda çok önemli benim için aryanın derin bi anlamı yok
Asyaa02 Aymina54 anlamı soylu kimse demekmiş. Ama her an değişebilir de. 31 haftalık olduk ama tam anlamıyla içimize sinen bir isim olmadı bizim de. Şimdilik Leyla ve Arya arasında gidip geliyoruz. Sağlıkla doğsunlar inşallah ❤️🤲🏻
Melisa24 Aymina54 Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏♥️ Biz daha yolun çok başındayız fakat şimdiden Kız olursa ismi hazır, Mercan 🌼
Aymina54 Melisa24 aminn inşallah çok teşekkür ederim🙏🙏rabbbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🥰
Calisananne25 Kız olursa lina koyucaz büyük ihtimalle ilk günden beri en çok içime sinen isim bu oldu cinsiyeti de Bi öğrensek artık 🤭